free download 78 travel guides written by experts

Alexia lanseaza primul ei single – “Toata Lumea”

Dupa ce s-a facut remarcata datorita talentului sau in cadrul NexT Star, ocazie cu care a dobandit o multime de fani, AleXia revine in atentia publicului cu primul ei single, „Toata lumea”.

Exploziva, colorata, iesita din comun si plina de carisma, AleXia transpune in versurile piesei toata „nebunia” unei scolarite non-conformiste care emana veselie.

Single-ul este insotit de un videoclip ce pune in evidenta calitatile de dansatoare ale tinerei artiste.

Alexia, Toata Lumea

“Eu imi descriu in versuri propria personalitate, cum imi petrec fiecare zi alaturi de prietenii mei, cum ma port in societate si cum sunt privita de catre ceilalti, care m-au denumit simplu Capsunica… oare de ce?! Cant despre varsta mea minunata in care grijile sunt legate doar de distractia de a doua zi, de dans, de muzica, de cum sa iesim cat mai mult in evidenta pentru a ne face indragiti si a atrage privirile baietilor.

Stiu, vor spune toti ca sunt prea mica si ca baietii n-au ce cauta in peisaj, dar amuzandu-ma zic sa nu uitam ca multi dintre noi “am iubit” inca de la gradinita. Va invit pe toti, cu mic, cu mare sa ascultati melodia, sa dansati pe acordurile ei, pentru ca ritmul va va prinde cu siguranta si va va face sa o puneti pe repeat,” a declarat AleXia.

Muzica: Bogdan Ioan, Gabi Pecheanu
Text: Gabi Pecheanu
Inregistrat la Box Studio Media
Productie: Bogdan Ioan, Gabi Pecheanu
Mix & master: Gabi Pecheanu
Videoclip: Daniel Libeg
Publisher: Roton Music Publishing
© & (P) 2017 ROTON MUSIC
ISRC audio: RO-ROT-17-27801
ISRC video: RO-ROV-17-27802

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *