Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Agent Green a eliberat copacii din sectorul 3 fara sprijinul primariei

Copacii din sectorul 3 al Capitalei decorati cu reclame si indicatoare au fost eliberati de ieri de Agent Green fara sprijinul primariei. Voluntarii asociatiei au scos zeci de cuie, suruburi si coliere care afectau dezvoltarea normala a copacilor.

Spre deosebire de sectoarele 1 si 2 unde primariile au asigurat paza voluntarilor si uneltele necesare pentru eliberarea copacilor, primaria sectorului 3 nu a raspuns solicitarii Agent Green de a sprijinii campania ecologista. Agent Green a continuat campania chiar si in lipsa acestui sprijin. Au fost eliberati copacii din arealul public cuprins intre bulevardul Unirii, bulevardul I.C. Bratianu, bulevardul Corneliu Coposu, strada Traian, strada Decebal si strada Calarasilor. In aceasta luna urmeaza sa fie parcurse si restul strazilor din sectorului 3 pentru a elibera copacii. Toate materialele scoase de pe copaci sunt transportate la containerele special amenajate pentru colectarea separata a deseurilor.

De la inceputul campaniei au fost eliberati de reclame, indicatoare si lanturi peste 300 de copaci din Bucuresti. Un  gest imbucurator a venit din partea a doi tineri din sectorul 5 care au aflat de aceasta campanie, au luat initiativa si au demontat zeci de reclame ale unei agentii de imobiliare din Drumul Taberei si bulevardul Timisoara

Campania ”Eliberează copacii” este organizată la inițiativa Agent Green cu sprijinul partenerilor sai Ford si Snack Attack.

Agent Green face apel la bunavointa cetatenilor sa inceteze sa mai distruga copacii din Bucuresti si sa ajute la eliberarea acestora de reclame pentru a proteja mediul și pentru a reda orasului un aspect mai placut.

”Sunt surprins ca tocmai primaria sectorului 3 care a facut eforturi deosebite pentru a asigura cetatenilor sai mai mult spatiu verde si locuri de joaca pentru copii nu a raspuns propuneri noastre de colaborare. Facem actiunea cu si fara sprijinul autoritatilor, dar in primul rand ne dorim ca oamenii sa inteleaga ca nu este in regula sa foloseasca copacii pe post de indicatoare sau de reclame. Pana acum marea majoritate a inteles acest lucru, acestia fiind dintre cei ce si-au asumat indicatoarele montate. Am intalnit deja copaci pe care a trebuit sa ii eliberam de doua ori. Asta se intampla in cazurile cu autor necunoscut”, a spus Gabriel Păun, Președintele Agent Green.

Bucuresti, 11.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *