free download 78 travel guides written by experts

AG Weinberger, tot mai apreciat in Statele Unite

La numai o luna de la promovarea sa pe radio-urile din Marea Britanie, AG Weinberger se impune si in topurile din America. ReverbNation, o companie americana ale carei servicii se adreseaza deopotriva artistilor, fanilor si cluburilor din Statele Unite, gazduieste pe site-ul sau un top global ce insumeaza peste 20 000 de artisti din intreaga lume. Lansat in toamna anului 2006, ReverbNation are birouri in New York si Carolina de Nord, si se preocupa atat de promovarea marilor artisti, cat si de cea a numelor mai putin cunoscute. Astfel, chitaristul roman si-a facut cunoscut repertoriul in randul milioanelor de membri ai comunitatii ReverbNation, atragand voturilor simpatizantilor sai.

La categoria Blues, unde sunt inscrisi peste 4500 de artisti, AG Weinberger ocupa pozitia #124, urcand peste 600 de pozitii in numai doua saptamani.

In Bucuresti, artistul concerteaza la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului luni, 27 iulie, incepand cu ora 20:00. Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate de la Magazinul Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Baneasa, Cora Voiaj Pantelimon, Magazinele Music Shop si reteaua www.bilet.ro.

Bucuresti, 23.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *