Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Afacerile Senior Software au crescut cu 28%

Senior Software a încheiat anul 2018 cu o creștere de 28% a cifrei de afaceri și a început 2019 cu lansarea unei noi versiuni pentru SeniorERP, cel mai căutat sistem din portofoliu. Tot anul trecut, furnizorul a implementat soluții moderne, customizate după nevoile de business, în companii precum Libris.ro, Ocean Fish, TeraSteel, Royal Computers și nu numai.

Senior Software, singurul furnizor din România cu un pachet complet de soluții integrate pentru managementul de business, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de peste 24 miloane lei. Față de anul 2017, afacerile companiei au crescut cu 28%, iar profitul a avut o majorare de aproximativ 20%.

“În 2018 am introdus pe piață soluții integrate, customizabile, pentru a susține jucători cheie din variate industrii. Pe lângă sistemele software flexibile, bazate pe tehnologii testate la nivel internațional, am pus la dispoziția companiilor interesate de automatizare și o gamă variată de echipamente performante de la producători recunoscuți pe plan global. Printre aceștia se numără și Zebra Technologies care ne-a acordat în 2018 statutul de Premier Business Partner”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Senior Software logo

Portofoliul de clienți al companiei a fost completat în 2018 cu firme din industrii variate, cu impact economic atât la nivel local, cât și internațional. Astfel, soluțiile și echipamentele furnizate de către Senior Software au adus beneficii majore unor business-uri precum:

  • Royal Computers – a crescut acuratețea livrărilor la peste 98%, iar productivitatea angajaților s-a mărit cu 35%, datorită automatizărilor oferite de sistemul WMS.
  • Libris.ro – a înregistrat o creștere a eficienței de circa 30% prin utilizarea soluției WMS în cel mai mare depozit de carte din România, procesând zilnic până la 12.000 de comenzi.
  • TeraSteel – a crescut performanța operațională cu 10% din prima lună de utilizare a soluției APS în fabricile din România și Serbia.
  • Koh-I-Noor – a înregistrat creșteri de peste 80% la capitolul vânzări online, iar magazinul ProfiArt a avut creșteri de 30%, ambele companii folosind platforma E-commerce.
  • Ocean Fish – procesează zilnic 12 tone de produse cu ajutorul soluției WMS, iar noii angajați din depozit sunt integrați în doar 2-3 zile.

“În continuare ne dorim să întâmpinăm companiile interesate de digitalizare cu cele mai bune soluții software disponibile la acest moment în România. În acest sens, tocmai am lansat o nouă versiune a sistemului pentru managementul resurselor, care dispunde de o serie întreagă de funcționalități noi și utile”, a completat Daniel Toma.

Lansată de curând, noua versiune a soluției SeniorERP dispune de o interfață modernă și un meniu mult mai intuitiv. Cu aplicația web integrată pentru managementul relațiilor cu clienții, soluția permite utilizatorilor să prioritizeze task-urile și să adauge infomații despre parteneri, articole, comenzi și oportunitați direct de pe teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *