creative night talks

ADIENT TRIM Piteşti amenajează camera de joacă a Spitalului de Pediatrie din oraş şi aduce zâmbetul pe chipul copiilor internaţi

Angajaţii ADIENT TRIM Piteşti au pus mână de la mână pentru un nou proiect de voluntariat, dedicat micilor pacienţi ai Spitalului de Pediatrie din Piteşti. Sub deviza “Împreună pentru o comunitate mai bună”, compania s-a implicat în amenajarea camerei de joacă şi în dotarea cu restul de materiale necesare a unei săli de recuperare pentru copiii cu probleme neurolocomotorii.

În cadrul proiectului, în beneficiul Spitalului de Pediatrie au fost donate de către ADIENT mai multe obiecte de mobilier, precum dulapuri, măsuţe cu scaune sau pufuri, dar și echipamente multi-media (DVD Player, video-proiector).

Sala de ergoterapie a fost, de asemenea, echipată cu un scaun cu rotile, o saltea şi un set de greutăţi, fiecare dintre acestea fiind indispensabile exerciţiilor de recuperare. În plus, pentru ca timpul să treacă mai uşor, micuţii au acum la dispoziţie şi cărţi şi creioane de colorat, cărţi de poveşti, jocuri interactive, lego şi diverse alte jucării.

De amenajarea celor două spaţii s-au ocupat câţiva voluntari din cadrul ADIENT TRIM Piteşti, cu toţii emoţionaţi de misiunea pe care o au de îndeplinit dar, mai ales, de modul în care această iniţiativă poate aduce un strop de fericire copiilor internaţi.

ADIENT TRIM Pitesti amenajeaza camera de joaca a Spitalului de Pediatrie

“Convingerea noastră aici, la ADIENT, este că putem construi o viaţă mai bună pentru întreaga comunitate. De aceea, suntem onoraţi de parteneriatul cu Spitalul de Pediatrie din Piteşti şi de posibilitatea de a face şederea micuţilor internaţi aici cât mai uşoară.
Mulţumesc tuturor colegilor voluntari celor care au făcut acest proiect posibil, pentru că, prin implicarea şi pasiunea lor, am reuşit să îndeplinim un scop nobil. Zâmbetul lor este răsplata supremă”, a spus Alina Manole, HR Professional ADIENT TRIM Piteşti.

În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Piteşti se regăsesc pe mai mult de 1.150.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional. Fabrica ADIENT din Piteşti are în prezent peste 2.200 de angajaţi.

ADIENT este prezent în România din anul 2000, unde are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi opt unităţi de producţie: Jimbolia (mecanice şi mecanisme metalice), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia şi accesorii metalice), Ploieşti (tapiţerie), Piteşti (tapiţerie). Misiunea companiei este să fie cel mai mare furnizor de scaune auto din lume, performanţă de piaţă realizată datorită costurilor, calităţii, execuţiei şi satisfacţiei clienţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *