Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Adela Celebidachi, dezvăluiri din culisele lungmetrajului “Octav”

La început de săptămână, Cristina Ciobănașu (Criss) și Vlad Gherman le-au pregătit telespectatorilor o ediție specială “Happy Night”, în care o au invitată pe Adela Vrînceanu Celebidachi, producătoarea lungmetrajului “Octav”. Cum a luat naștere filmul care îi reunește pe cei „doi monștri sacri” ai cinematografiei, Marcel Iureș și Victor Rebengiuc, telespectatorii pot afla astăzi (2 octombrie), de la ora 22.30, numai la postul de televiziune Happy Channel.

“«Octav» este un film care încălzește sufletul, este un film frumos, un film necesar în peisajul cinematografiei românești, care oferă spectatorilor o Românie frumoasă, o Românie fără defecte(…) Este un film care este făcut să le fie aproape oamenilor și să le aducă cât mai multă emoție.”, declară Adela Vrînceanu Celebidachi, în cadrul emisiunii “Happy Night”, din această seară (2 octombrie), difuzată de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel.

Vlad Gherman, Adela Celebidachi

Mult așteptatul “Octav”, filmul regizorului Sergiu Ioan Celebidachi, este o declarație de celebrare a vieții. Lungmetrajul plin de emoție și nostalgie îi aduce împreună pe marele ecran pe Marcel Iureș și Victor Rebengiuc. Spectatorii îl pot vedea și pe fiul actorului Andrei Aradits, Eric.

“Am citit scenariul în Peru, într-o cadă, eram frântă de oboseală. Mi-a plăcut, dar l-am lăsat deoparte. L-am recitit în 2013, m-am îndrăgostit de scenariu! Eram și la începutul relației cu Sergiu și i-am zis că ar trebui să facem un film. L-am «văzut» pe Marcel Iureș în rolul principal. Sergiu mi-a spus: «Ok, du-te și vorbește cu el!». Am vorbit cu domnul Iureș, i-a plăcut foarte mult scenariul, și mi-a spus: «Hai, să-l facem!» Și dacă spune domnul Iureș «Hai, să facem film!», a trebuit să-l facem”, a povestit Adela.

Telespectatorii pot afla mai multe detalii din culisele filmului Octav, în cadrul ediției “Happy Night” de luni (2 octombrie), ora 22.30, de la Happy Channel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *