free download 78 travel guides written by experts

Act Unplugged in Deja Fu…

Sambata, 21 februarie, ora 20:00 bar Deja Fu… va invita la un concert unplugged cu formatia ACT. Concertul face parte din campania de promovare a noului lor album, "EXACT", dar si preluari cintate intr-o maniera originala.

Despre ACT de catre specialisti:

"Cu toate kitch-urile muzicale care aduc bani grei marilor case de discuri si care incetosajaza mintea romanului, cu toate oprelistile impuse de conjuratia celor 7 majori, cu toate piedicile mass-mediei puse muzicii din underground cu voie sau fara voie, cu toate cele trendy, cool si stylish, cu toate aceste rele, trupa ACT are un cuvant greu de spus in muzica romaneasca" (Radu Lupascu – "Arta sunetelor")

"Cu o componenta absolut de exceptie pentru peisajul metalic autohton, trupa ACT iese pe piata cu un material exceptional si surprinzator de bun, un album produs in Romania cum de foarte mult timp nu am mai ascultat. Se observa fara nici o umbra de indoiala calitatea si experienta extrem de vasta a acestor muzicieni […]." (Dan Achim – "Maximum Rock Magazin")

"O propunere ar putea fi primul album al unei trupe care se ridica din adancuri pentru a face haos in showbizul din bransa: ACT. 12 piese la care sa scuturi din plete cu entuziasm si angajament […] (FHM)

Perfectul simplu e o actiune-punct. Cu el stii doar ca s-a intamplat intr-un anume fel si nu altcumva.

O seara de muzica si buna dispozitie, doua actiuni simple pe care le puteti vedea Sambata 21-02-2009 in bar Deja Fu… din bulevardul Ferdinand nr. 53-55.

Bucuresti, 18.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *