free download 78 travel guides written by experts

Acces Direct și Xtra Night Show revin astăzi pe micile ecrane

Începând de astăzi, 8 ianuarie, „Acces Direct” și „Xtra Night Show” revin în atenția telespectatorilor Antena 1, începând cu ora 17:00, respectiv 23:00. Cele mai fierbinți subiecte ale momentului, dezvăluirile emoționante ale invitaților, informațiile în premieră și poveștile de viață unice sunt doar o parte dintre surprizele cu care Simona Gherghe și Dan Capatos îi vor întâmpina pe cei de acasă, în anul în care cele două producţii vor împlini 10 ani de la prima emisie.

Simona Gherghe, cunoscuta vedetă a Antenei 1, se întoarce începând de astăzi la cârma emisiunii „Acces Direct”, după aproape nouă luni de pauză. Chiar dacă timpul petrecut alături de minunea din viaţa sa, Ana Georgia este nepreţuit, îndrăgita prezentatoare abia aştepta marea întâlnire cu telespectatorii săi.

Antena 1 logo

,,A fost cea mai frumoasă pauză, pentru că am fost alături de Ana. Au fost luni grele, dar minunate. Mi-e greu să mă rup de ea, cu siguranță orice mamă simte la fel, când se întoarce din concediul de maternitate. Probabil că o să sufăr, dar Ana trebuie să vadă că mama ei muncește pentru ea, ca ei să nu-i lipsească nimic”, povesteşte Simona, care mai spune: „mi-au lipsit adrenalină directului și interacțiunea cu cei de acasă, dar vom recupera!”.

Tot începând de astăzi, Dan Capatos le dă întâlnire telespectatorilor la „Xtra Night Show”, în fiecare zi, de luni până joi, începând cu ora 23:00. Alături de echipa sa, prezentatorul le pregătește telespectatorilor săi subiecte absolut senzaționale și le promite multe momente spumoase, în cadrul nopţilor de 10 de la Antena 1. Şi cum va fi chiar prima întâlnire din acest an, Dan are şi un mesaj pentru aceştia: „Tuturor telespectatorilor noştri fideli le urez un an XTRA!”, a declarat prezentatorul „Xtra Night Show”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *