metalshow

Acasa.ro continua sa se reinventeze

Alerte SMS gratuite pentru emisiunile favorite

Acasa.ro relanseaza astazi sectiunea program tv – Tv.acasa.ro – continuand asa cum a promis utilizatorilor, campania de rebranding demarata la inceputul lunii noiembrie.
 
Tv.acasa.ro are acum o interfata mai prietenoasa, integrata ca stil si colorit in noua formula grafica a portalului.

“Cele mai importante imbunatatiri se observa insa la nivelul facilitatilor oferite: utilizatorii serviciului nu vor mai rata niciodata emisiunile tv preferate, datorita alertelor SMS pe care si le pot seta pe site, alerte care le amintesc cu un anumit timp inainte ca incepe emisiunea favorita. Alerta prin SMS pentru programul TV este un serviciu gratuit si unic in Romania”, spune Camelia Ionita-Manzatu, project managerul portalului Acasa.ro

Pentru cei care petrec mai mult timp in fata calculatorului, exista o alta facilitate, si anume alerta pe email, care si ea se poate seta sa se trimita cu un anumit interval de timp inainte de inceperea emisiunii care se doreste a fi vizionata.

De asemenea, utilizatorii fideli ai programului tv oferit de Acasa.ro isi pot personaliza site-ul Tv.acasa.ro prin customizarea unui set de posturi TV favorite, pentru un acces mai facil la programul zilnic al acestora.

Acasa.ro s-a gandit si la utilizatorii care nu au tot timpul acces la PC: site-ul Tv.acasa.ro poate fi accesat acum si de pe telefonul mobil, avand o structura prin care se poate naviga cu usurinta, din browserul mobilelor ce au conexiune la Internet.

Bucuresti, 27.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *