Kinodiseea

74.000 de vizitatori la standul RCS & RDS la CERF 2006

RCS & RDS s-a bucurat de prezenţa unui număr mare de vizitatori pe toată perioada desfăşurării CERF 2006 (3 – 7 mai).  Standul companiei a fost vizitat de un număr de 74.000 de persoane, care s-au arătat interesate şi totodată mulţumite de noutăţile şi serviciile promovate în cadrul expoziţiei.

Furnizor exclusiv de internet şi telefonie la CERF, pentru al nouălea an consecutiv, RCS & RDS a lansat noul serviciu de acces Internet FiberLink, ce oferă viteze de până la 10 Mbps cu prietenii din cartier şi până la 2 Mbps în Internet, trafic nelimitat, pe suport de fibră optică, 30 de minute lunare gratuite în reţelele mobile şi sute şi mii de minute în reţelele fixe. În plus, reprezentanţii RCS & RDS au oferit informaţii despre ofertele de soluţii complete şi pachetele integrate de telefonie şi televiziune, telefonie şi internet, atât pentru clienţii rezidenţiali, cât şi pentru cei business.

Atât vizitatorii cât şi expozanţii au avut posibilitatea să vorbească gratuit în ţară şi în străinătate de la cele 10 cabine telefonice amplasate în cadrul CERF (3 cabine au fost amplasate la standul RCS & RDS, iar restul în cadrul târgului), prin cele 188 de linii telefonice instalate în incinta expoziţiei.

La standul RCS & RDS vizitatorii au putut naviga gratuit pe internet cu ajutorul celor 6 computere amenajate special. Pe perioada CERF, lăţimea de bandă oferită a ajuns la 30 Mbps în internet, şi la 100 Mbps în reţeaua metropolitană. Serviciul de acces internet s-a bazat pe infrastructură de fibră optică.

Pe perioada desfăşurării expoziţiei CERF la standul RCS & RDS au fost organizate tombole, de 3 ori pe zi, cu premii ce au totalizat peste 4000 de euro. Acestea au constat în PC – uri, plăci video, tastaturi, mouse- uri, mouse pad- uri, căşti cu microfon, telefoane fixe fără fir, cartele preplătite RDS.Tel în valoare de 50 RON.

RCS & RDS a fost implicată şi în campionatul “World Cyber Games” ce a avut loc la Romexpo, pavilionul 18, în zilele de 6 şi 7 mai. Ca şi sponsor, şi în asociere cu PGL – Professional Gamers League – şi Expotek, compania a asigurat premii ce au constat în plăci video şi vouchere, în valoare totală de peste 2000 de euro.
       
Compania a fost alături de CERF 2006, continuând astfel o tradiţie de 9 ani, aflându-se în centrul tehnologiei cu soluţii şi servicii de ultimă generaţie accesibile pentru orice utilizator.

Bucuresti, 8.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *