free download 78 travel guides written by experts

65 de echipe din programul BRD FIRST Tech Challenge Romania participă la meciurile demonstrative de robotică de la București

· Ultimul meci demonstrativ de robotică are loc în București, pe 2 și 3 februarie
· Reprezentația va avea loc la Școala Internațională Americană, de la 14:00
· 65 de echipe vor participa la cel mai mare meci demonstrativ de până acum

În acest weekend, la București are loc ultimul meci demonstrativ de robotică al echipelor din BRD FIRST Tech Challenge Romania.

Nu mai puțin de 65 de echipe și-au dat întâlnire pe 2 și 3 februarie, de la ora 14:00, la Școala Internațională Americană, pentru a vedea care sunt șansele să treacă de meciurile de calificare pe care urmează să le aibă în lunile februarie și martie. Cum toți elevii își doresc să acceadă în etapa finală a celui de-al treilea sezon al competiției, concurența este foarte mare.

participanti la meciurile demonstrative de robotica de la Bucuresti

După acest ultim meci demonstrativ vor urma regionalele de calificare și Finala Națională (București, Sala Polivalentă, 22 – 24 martie). Echipele care se vor clasa pe primele patru locuri vor pleca în Detroit, SUA, acolo unde va avea loc Finala Mondială a competiției FIRST Tech Challenge.

Implementat în România de Asociația „Nație Prin Educație”, programul de robotică FIRST Tech Challenge Romania le oferă atât elevilor pasionați de educația STEM, cât și mentorilor care îi ghidează pas cu pas, șansa de a excela într-un domeniu de care depinde viitorul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *