Visualfest 2022
Shadow

5 servicii de curățenie profesională oferite de către Novo Class în Cluj

Ai apelat vreodată la servicii de curățenie profesională pentru firma ta? Poate te întrebi de ce să alegi această soluție în loc să angajezi personal calificat. După cum probabil știi deja, externalizarea serviciilor este mai rentabilă, din toate punctele de vedere. Apelând la servicii curatenie profesionala, vei beneficia de curățenie efectuată rapid, cu produse special concepute pentru diverse suprafețe. Dacă firma ta este amplasată în Cluj, poți apela cu încredere la Novo Class, iar în continuare îți prezentăm câteva dintre serviciile oferite.

Curățenie birouri

De departe cel mai popular serviciu, acesta permite oricărei companii, indiferent de suprafața spațiului de birouri, să se bucure de curățenie la cele mai înalte standarde. Tot ce trebuie să faci este să stabilești de comun acord cu reprezentanții Novo Class o zi pe săptămână când dorești să se efectueze curățenia. Poți opta pentru desfășurarea serviciului oricând, chiar și în timpul programului de lucru al companiei tale, deoarece personalul Novo Class este discret și poate curăța eficient fără a deranja.

Curățenie industrială

Când vine vorba despre spații de dimensiuni foarte mari, curățenia poate fi o provocare, însă nu și pentru Novo Class. Astfel, curățenia industrială vizează următoarele spații: fabrici, spații de depozitare, hale industriale, spații administrative, depozite logistice. Personalul Novo Class curăță rapid și eficient orice fel de spațiu industrial, pentru ca desfășurarea activităților să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Curățenie după constructor

După renovare sau după construcția unei noi clădiri, este nevoie de o curățenie temeinică. Printre principalele operațiuni care vizează curățenia după constructor se numără: curțarea resturilor (în principal moloz), aspirarea pardoselilor și a pereților, spălarea tuturor suprafețelor, spalarea geamurilor, ușilor și a tocăriei, curățenie de detaliu, cum ar fi curățarea prizelor, întrerupătoarelor, a plintelor și așa mai departe.

Curățenie și întreținere spații verzi

Nu doar interiorul clădirii are nevoie de curățenie și întreținere, ci și exteriorul. Astfel, dacă biroul dispune și de un spațiu exterior verde, poți apela cu încredere la Novo Class pentru curățenia și întreținerea spațiilor verzi. Astfel, grădina se va transforma într-o oază de relaxare și va atrage privirile tuturor persoanelor. Spațiul verde din fața clădirii va face o primă impresie excelentă oricui va trece pragul companiei tale, așa că este nevoie să arate excelent.

Alpinism utilitar

Nu în ultimul rând, vorbim și despre servicii de alpinism utilitar. Așa cum știi, poate fi dificilă curățarea geamurilor, mai ales dacă vorbim despre clădiri foarte înalte. Dacă geamurile sunt proiectate astfel încât să nu se deschidă, vei avea nevoie de un astfel de serviciu în mod constant, pentru ca lumina naturală să poată pătrunde nestingherită. Specialiștii Novo Class se ocupă de curățarea în detaliu a geamurilor, astfel încât personalul tău să poată avea o priveliște excelentă când se uită pe geam și să se bucure de lumina naturală fără inconveniente.

Așadar, dacă deții o firmă în Cluj și îți dorești curățenie profesională, indiferent de spațiu, apelează cu încredere la Novo Class!

Leave a Reply

Your email address will not be published.