free download 78 travel guides written by experts

3 nominalizari pentru Cohn&Jansen/Ashley&Holmes la Golden Drum

Agentia Cohn&Jansen | Ashley&Holmes a obtinut 3 nominalizari la categoria Press in cadrul Festivalului Golden Drum. Printurile aflate pe shortlist sunt “European Myth”, “American Myth” si “Japanese Myth” realizate pentru Honda, client InterMotorcycle. Agentia a inscris in acest an in competitie noua lucrari, sase la categoria Press si trei la categoria Outdoor. Colaborarea dintre InterMotorcycle si agentia Cohn&Jansen/Ashley&Holmes dureaza de peste cinci ani, timp in care o serie de campanii au fost nominalizate si premiate in cadrul mai multor festivaluri de publicitate.

Echipa care a realizat campania Honda este alcatuita din: Andrei Cohn – creative director & art director, Adrian Dragan – copywriter si Florin Ghergu – ilustrator.

Castigatorii categoriei Press se vor afla in cadrul galei care va avea loc in aceaasta seara, la Grand Hotel Bernardin din Portoroz.

Extra info:
Cohn&Jansen | Ashley & Holmes este o agentie de publicitate full-service, parte a celei mai mari retele regionale independente Ashley Worldgroup Southeastern Europe, care ofera solutii integrate de comunicare.

Golden Drum este cel mai important festival de publictate din Europa Centrala si de Est care se desfasoara in fiecare an in luna octombrie, la Portoroz, Slovenia.

Bucuresti, 10.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *