free download 78 travel guides written by experts

150 de sportivi cu dizabilităţi intelectuale participă la Campionatul Național de Tenis de Masă Special Olympics

Fundația Special Olympics România, cu sprijinul PROFI, rețeaua de magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografică din România, organizează miercuri, 28 martie 2018, Campionatul Național de Tenis de Masă Special Olympics. Evenimentul se va desfășura la București, la Top Tenis Arena, în incinta Sema Park de pe Splaiul Independenței, nr. 319, în intervalul orar 10.00 – 14.00. Evenimentul va reuni 150 de tineri cu dizabilități intelectuale din 32 de şcoli şi asociaţii din 21 de judeţe ale ţării: Alba, Argeș, Bacău, Brașov, Buzău, București, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș Vâlcea și Vaslui.

Campionatul National de Tenis de Masa Special Olympics 2194

„Prin organizarea Campionatului Național de Tenis de Masă dăm startul sezonului competiţional Special Olympics 2018. Această primă manifestare sportivă a generat un interes foarte mare şi un număr de înscrişi cu peste 50% peste ceea ce ne aşteptam. Anul trecut, am derulat antrenamente şi competiţii sportive în care am implicat peste 1.500 de tineri cu dizabilităţi intelectuale, scopul fiind acela de a le facilita integrarea în comunitatea din care fac parte, creşterea încrederii în sine prin sport şi menţinerea unui stil de viaţă sănătos”, a declarat Viorel Mocanu, Director Sportiv al Fundației Special Olympics Romania.

Organizat sub sloganul „PROFI susține BRAVII sportivi Special Olympics”, Campionatul Național de Tenis de Masă este primul eveniment sportiv dintr-o serie de 7 organizate cu sprijinul PROFI, în cadrul proiectului „Performanță Socială prin Sport”. Evenimentul este susținut și de Fundația United Way Romania. În cadrul proiectului vor fi implicaţi în competiții sportive 940 de persoane cu dizabilități intelectuale, alături de 460 de mentori, voluntari, profesori și membri ai familiei.

Partenerul tehnic al acestui evenimentului este Hervis Sports & Fashion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *