creative night talks

A 14-a ediție Stagii pe Bune oferă 1.000 de oportunități de internshipuri pentru viitorii IT-iști

Cea de-a 14-a ediție a celui mai amplu program de stagii din România, Stagii pe Bune, își deschide porțile pe 19 februarie cu peste 1.000 de oportunități de stagii pe durata verii pentru studenții din domeniul IT&C.

Tinerii care vor să acumuleze experiență profesională sunt invitați să aplice în perioada 19 februarie – 21 mai pe platforma www.stagiipebune.ro pentru una dintre pozițiile disponibile. De asemenea, pe 2-3 martie sunt invitați să participe la evenimentele de prezentare ale stagiilor, atât în București, cât și în Iași, unde vor avea ocazia să interacționeze cu cele mai apreciate companii IT&C din România.

Stagii pe Bune, editia 14

Ce oferă Stagii pe Bune?

În ultimii 14 ani, Stagii pe Bune s-a implicat activ în plasarea studenților din cele mai importante centre educaționale IT&C din țară în stagii de practică desfășurate pe durata verii.

Alături de Bitdefender, partener principal, și alte peste 100 de companii precum Ubisoft, Amazon sau Adobe, programul a propulsat peste 8.000 de studenți din cei 20.000 înscriși în companii de renume. Mulți dintre aplicanți au ales să continue colaborarea și după terminarea stagiaturii, devenind membri valoroși ai echipelor. O mare parte dintre stagiarii de acum cinci ani sunt actuali mentori pentru generația de astăzi.

Stagii pe Bune le oferă studenților posibilitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice acumulate în facultate și de a dobândi cunoștințe tehnice, învățând să lucreze în echipă și îmbunătățindu-și abilitățile de comunicare alături de profesioniști.

Sunt așteptate numeroase companii de renume pentru a recruta tineri ambițioși, pregătiți de startul unei cariere de succes. Printre companiile care și-au anunțat prezența în acest an se numără Bitdefender, Amiq, Adobe, Fitbit, Microsoft, Thales. Companiile participante au ocazia să cunoască tineri talentați, care pot deveni angajații acestora după finalizarea studiilor.

Înscrieri la Stagii pe Bune

Pentru a facilita dialogul deschis și interacțiunea dintre tineri și reprezentanții companiilor, pe data de 2 și 3 martie vor avea loc două evenimente care vor aduce în fața studenților companii de top din domeniu.

În cadrul evenimentelor vor avea loc prezentări tehnice și discuții cu profesioniști, iar studenții prezenți vor avea ocazia să vadă cum arată o carieră în diferite companii și să aleagă pozițiile potrivite pentru ei.

Data limită pentru adăugarea ofertelor de stagiatură pe stagiipebune.ro este 7 mai 2018, iar pe data de 21 mai 2018 se încheie perioada de înscriere a studenților.

Despre Stagii pe Bune

În ultimii 14 ani, Stagii pe Bune a ajutat peste 8.000 de studenți să-și găsească stagii de practică pe perioada verii.

Stagii pe Bune 2017 a adus 400 de anunțuri de stagii și peste 1.500 de poziții în 4 orașe. Au avut loc 2 evenimente cu peste 800 de participanți în București și Iași.

Stagii pe Bune ajută studenții români să se întoarcă acasă. În anul 2016, în jur de 30 de studenți români plecați la studii în Europa au aplicat prin intermediul platformei pentru a face stagiul de vară la companii din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *