La Summitul de Strategii Social Media din Las Vegas s-a făcut un anunţ cel puţin interesant pentru cei din PR aflaţi la început de drum sau cu o carieră deja în spate. PR NewsChannel a anunţat crearea PRNC-TV, un canal YouTube dedicat relaţiilor publice unde se vor găsi de toate (sau cum zic ei, “all things public relations”). Adresa unde puteţi găsi acest nou canal este PR YouTube channel (momentan există doar materialul de promo).

Glenn Selig (@GlennSelig), deţinătorul PR NewsChannel cu experienţă bogată în jurnalism vede acest canal drept un loc care va fi atât informativ, cât şi distractiv. Canalul va fi primul de acest fel, spune fondatorul, care adaugă că doreşte ca PRNC-TV să ajungă “the newsroom for everything PR” (am păstrat descrierea în engleză pentru că este mai sugestivă).

Tyler Ragghianti (@tylertpa), care este în las Vegas şi transmite pentru PRNC-TV, a spus că materialele vor oferi sfaturi utile de relaţii publice dar şi distracţie şi promite că acest canal nu va fi plictisitor.

Cum vi se pare ideea acestui canal? Îi veţi urmări conţinutul?

Este bine că au lansat fără să aibă materiale sau trebuia să aştepte pentru a avea ceva conţinut astfel încât lumea să salveze adresa canalului?

Share