PRwave

PRwave

Wow, au trecut 8 ani? Mi se pare cumva o eternitate. Eu ştiu siteul de peste 6 ani şi de vreo 5-6 ani o cunosc pe Loredana. Am ajuns pe site şi pe blog când m-am orientat categoric către marketing şi PR, după ce dansasem ceva timp în jurul acestei direcţii. Deşi de la bun început companiile cu care am lucrat erau orientate în principal pe piaţa din afară, cumva PRwave a intrat în rutina mea. Ştiri şi articole interesante pe site, postări absolut delicioase pe blogul PRwave şi pe cel al Loredanei, cum să nu te întorci iar şi iar?

La un moment dat, am început să şi scriu, mai întâi pentru site, apoi mai des aici pe blog. Am devenit parte a unui proiect pe care îl admiram de foarte mult time. După prima întâlnire cu Loredana (la o conferinţa pe domeniul nostru, evident!), ne-am tot revăzut, am colaborat, ne-am împrietenit, am crescut împreună.

Acum sunt o adevărată groupie! Urmăresc blogul Loredanei, sunt un mic stalker pe Facebook, pe Twitter, pe Google+, atât când e vorba de conturile ei personale, cât şi de cele dedicate PRwve sau blogului ei de călătorii. Vorbim des şi mult (mai ales eu), şi sunt foarte fericită că am ajuns pe acest site şi apoi am cunoscut-o pe femeia din spatele proiectului.

Cum proiectul împlineşte 8 ani, le urez celor care îl aduc în fiecare zi pe undele Internetului tot binele din lume, realizări cât cuprinde şi multe zeci de mii de cititori în plus!

 

Share