HubSpot LogoO imagine valorează cât o mie de cuvinte şi se poate întâmpla ca un ad pe Facebook sau un post pe blog să treacă neobservat (ori să fie mai puţin remarcat) din cauza lipsei unei imagini sugestive şi de calitate.

Dar de unde sa iei imaginile?

Există câteva site-uri de unde se pot lua fotografii pentru a le include în articole de pe bloguri necomerciale în schimbul unui link – menţionarea site-ului şi/sau a autorului.  Dar ce faci atunci când ai nevoie de o imagine pe care să nu fie nevoie să o atribui cuiva sau pe care să o foloseşti în scop comercial?

Ei bine, atunci trebuie să plăteşti pentru a avea dreptul de a utiliza o fotografie pe unele materiale de promovare. Iată însă că HubSpot oferă 75 de imagini care pot fi utilizate în mod gratuit atât în scop comercial, cât şi personal. Nu este nevoie nici măcar de link de atribuire (desigur însă că ar aprecia unul, dacă îl puteţi insera).

Imaginile sunt structurate pe câteva categorii – de la afaceri la imagini cu oameni lucrand, de la expresii şi până la poze cu oameni împreună sau imagini amuzante.

Toate fotografiile pot fi downloadate de aici.

Voi de unde vă luaţi fotografiile pentru ilustrarea materialelor comerciale?

Share