Intai, Saptamana financiara de luni, care analizeaza temeinic valoarea adugata a PR-ului, return on investments intr-un articol a carui lectura e un must si pe care il gasiti aici.

Azi, Ziarul financiar, intr-un articol despre piata de resurse umane in PR, pe care nu-l gasiti online deci e musai sa cumparati ziarul si sa-l deschideti la pagina 8.

Cateva comentarii, ca asa ii sade bine unui blogger:

  • Presa de afaceri ne da din ce in ce mai multa atentie, ceea ce insemana ca profesia, odata legitimata, devine mainstream, nu mai este apanajul celor mari sau mai destepte companii, ci devine parte din procesele normale de afaceri.
  • Articolele, spre deosebire de cele ce ma ingrijorau acum cateva luni, sunt pozitive, poate si pentru ca sunt scrise de oameni care au dat atentie si altor aspecte ale profesiei despre care scriu, nu numai celui de relatii cu mass-media.
  • Se remarca inca o atentie sporita catre PR-ii din agentii si munca in aceste structuri, punand in continuare pe planul al doilea pe PR care lucreaza in interiorul unei companii. Challenge-urile difera un pic.

Dar in general, e de bine.

Share