free download 78 travel guides written by experts

Zvon Café la ceas de sarbatoare

11 ani – 11 locatii

Zvon Café anivereseaza, in luna octombrie 2012, 11 ani de existenta pe care ii sarbatoreste lansand a-11-a locatie, in Sun Plaza Mall.

Zvon Café aniverseaza, in luna octombrie a acestui an, 11 ani de la deschiderea primei locatii in Bucuresti, pe B-dul Decebal, la numarul 9. Pentru a marca acest lucru, dar si ca ca urmare a dorintei de a fi cat mai aproape de clienti si a le satisface nevoile, Zvon Café lanseaza si cea de-a 11-a locatie, in Sun Plaza Mall pe 19 octombrie.

Inca de la deschiderea primei cafenele, strategia de marketing Zvon Café s-a orientat catre intelegerea consumatorului si dezvoltarea unor produse si servicii menite sa multumeasca si cele mai sofisticate gusturi. Fidelizarea clientilor si cresterea numarului lor au reprezentat puncte importante in strategia companiei si a succesului inregistrat in aceasta perioada indelungata.

Noua locatie Zvon Café din Sun Plaza va asigura aceeasi calitate a produselor si a mediului ambiental, meniul fiind extrem de divers si potrivit pentru toate gusturile. Cafeaua tare, marca proprie, numeroasele preparate si cocktailurile vin in intampinarea cerintelor exigente ale consumatorilor. Utilizarea unor retete proprii originale si grija in alegerea ingredientelor determina unicitatea preparatelor Zvon atat de apreciate.

Despre Zvon Café

Zvon Café este unul lanturile de cafenele cu traditie in Romania. Respectand cu strictete dictonul ,,Calitatea face diferenta”, din octombrie 2012 Zvon Café numara 11 locatii in tara, pe langa Bucuresti, in zona Decebal, C. A. Rosetti, in centrele comerciale Feeria si Vitantis si mai nou in Sun Plaza Mall, extinzandu-se in orasele Braila, Focsani, Bacau, Craiova, Botosani si Drobeta Turnu-Severin.

Bucuresti, 17.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *