free download 78 travel guides written by experts

Zuzu are si vanilie

Zuzu s-a gândit la iubitorii aromei dulci de vanilie şi a completat gama iaurturilor sale de băut.  De-acum, în gama de iaurturi de băut Zuzu, produsă de Albalact, găsiţi noul Zuzu iaurt de băut cu vanilie, lansat în premieră pe piaţa românească. “De multă vreme lucrăm la o reţetă a iaurtului de băut cu vanilie pe gustul celor cărora le plac vanilia şi aroma de vanilie. Cum iaurtul de băut este unul dintre produsele lactate cele mai căutate de români, am vrut să diversificăm gama Zuzu iaurt de băut cu sortimente care nu există pe piaţă, dar care sigur există printre preferinţele şi aşteptările consumatorilor români. De altfel, urmăm tradiţia brandului Zuzu, aceea a unei mărci care aduce mereu ceva nou şi deosebit”, declară Traian Simion, director general Albalact Alba Iulia.

Zuzu iaurt de băut cu vanilie este un iaurt cu răsfăţ : are un gust unic, dulce-acrişor, este fin, uşor şi foarte parfumat, ca o floare de vanilie. Zuzu iaurt de băut este şi foarte sănătos, pentru că are numai 1% grăsime.

Iaurtul de băut cu vanilie are alţi doi „aliaţi” cu fructe, în gama iaurturilor de băut: Zuzu iaurt de băut cu nectarine şi guava şi Zuzu cu căpşuni, ambele cu numai 1% grăsime. Din aceeaşi gamă mai găsim în magazine iaurtul natural de băut cu 2% grăsime şi cel dietetic, cu numai 0,1% grăsime, care este singurul iaurt de băut degresat aflat în acest moment pe piaţa românească.

Iaurturile de băut Zuzu se adresează consumatorilor activi, plini de energie cărora le plac produsele lactate sănătoase şi naturale. Pentru ei, iaurtul de băut Zuzu, răcoritor şi gustos, este alegerea ideală.

Iaurturile de băut Zuzu sunt ambalate în cutii Tetra Pak, de 330 de grame, în condiţii de maximă igienă şi siguranţă şi nu conţin conservanţi. Se păstreză la frigider înainte şi după deschiderea ambalajului, care are capac şi este special creat pentru a permite deschiderea şi închiderea repetată.

Preţul iaurtului de băut Zuzu cu vanilie recomandat pentru vânzare este 2,45 ron.

Bucuresti, 09.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *