free download 78 travel guides written by experts

ZorileStore.ro lanseaza prima campanie a unui magazin online romanesc pe Pinterest.com

{mosimage}• In luna aprilie, 120.000 de romani au vizitat Pinterest.com
• ZorileStore.ro deruleaza o campanie test pentru a sustine interactivitatea pe aceasta noua platforma.
• "My Summer Style" este o invitatie de a crea tinutele de vara preferate pe Pinterest.com

Urmarind succesul pe care platforma de social photo sharing Pinterest.com il are la nivel mondial, magazinul online ZorileStore.ro a initiat o campanie de promovare a colectiilor de haine si accesorii pentru sezonul de vara 2012.

Timp de doua luni, incepand cu 15 iunie, utilizatorii Pinterest.com din Romania pot participa la "My Summer Style". ZorileStore.ro vine cu invitatia de a crea o tinuta de vara folosind produsele magazinului sau online. Este tinuta pe care ar dori sa o poarte si pe care o pot castiga prin tragere la sorti.

"Desi Pinterest este departe inca de a fi un fenomen pe plan local, am ales sa testam aceasta noua platforma si de ce nu sa incurajam cat mai multi oameni sa o foloseasca. Nu in ultimul rand, dorim sa cream interactivitate in jurul magazinului nostru online si sa vedem care sunt preferintele consumatorilor", a declarat Adelina Oprea, Marketing Manager al magazinului ZorileStore.ro.

Pentru a intra in aceasta campanie, cei interesati trebuie sa detina un cont activ pe Pinterest.com si sa urmeze cativa pasi simpli:
• Sa urmareasca ZorileStore.ro pe Pinterest.com. (pinterest.com/zorilestore)
• Sa creeze un Board numit "My Summer Style"
• Sa includa (Pin) cate produse doresc, astfel incat sa construiasca o tinuta de vara
• Sa adauge pentru fiecare produs, hashtag-ul #mysummerstyle

Dupa ce tinuta a fost creata, utilizatorii trebuie sa trimita link-ul catre board la adresa hello@theconnector.ro. Intre 15 iunie si 15 august, patru dintre participantii la "My Summer Style" vor primi, prin tragere la sorti, un voucher in valoare de 500 de lei de la ZorileStore.ro.

Campania a fost dezvoltata de The Connector & Partners la initiativa a cinci bloggeri activi pe Pinterest.com: Alexandru Negrea (www.alexandrunegrea.ro), Andreea Retea (www.andressa.ro), Sabina Cornovac (www.sabinacornovac.ro) si Mihai Dragomirescu (www.urbankid.ro) si Cristian Manafu (www.manafu.ro).

"Interesul pentru Pinterest in Romania a crescut destul de rapid. In ianuarie, platforma era vizitata de peste 20.000 de romani. Trei luni mai tarziu erau deja 100.000 de romani. Saltul este mare cu toate ca numarul nu poate fi comparat cu adoptia retelelor sociale cu traditie. ZorileStore.ro a vrut sa experimenteze si acest lucru e foarte important pentru o companie din online care este atenta la noile tendinte", a declarat Cristian Manafu, senior consultant la The Connector & Partners.

Detallile si regulamentul campaniei sunt disponibile pe pagina de Facebook a ZorileStore.ro (www.facebook.com/zorilestore.ro)

DESPRE ZORILE STORE

ZorileStore.ro este unul dintre cele mai dinamice magazine online din Romania. Intre brand-urile comercializate se numara Puma, Lotto, Le Coq Sportif, Rider, Ipanema, Gisele Bundchen si Grendha.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *