Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ZorileStore anunta portofoliul pentru Black Friday si pentru inceputul sezonului de iarna

ZorileStore este un magazin axat pe noutățile din domeniul fashion sport, iar anul acesta aduce în premieră în România brandul Northland Professional. Portofoliul pentru începutul sezonului de iarnă și pentru Black Friday, marele eveniment al reducerilor, va fi completat cu produse de la Skechers, Puma, Pepe Jeans, Vans, Lacoste, New Era și Le Coq Sportif. ZorileStore estimează o creștere a vânzărilor cu 30% față de anul trecut. Mai mult, înaintea marilor reduceri de iarnă, începând cu finalul lunii noiembrie, ZorileStore deja înregistrează o creștere cu 15% a comenzii medii față de aceeași perioadă a anului trecut.

De-a lungul anului 2015, cea mai populară categorie de produse a rămas încălțămintea, dar magazinul înregistrează creșteri constante pe segmentul de îmbrăcăminte și accesorii, clienții solicitând cel mai des produse de la Northland Professional, Skechers, Puma, Pepe Jeans, Vans, Le Coq Sportif și New Era. Noile branduri adăugate în portofoliu și gama de produse originale au ajutat ZorileStore să crească în 2015 și să depășească trendul prevăzut la începutul anului pe baza informațiilor din anii precedenți. În contextul în care anumite magazine online cu mărfuri contrafăcute apar de la o zi alta sau, după caz, se rebranduiesc la fel de des, ZorileStore crește în popularitate și încredere în rândul clienților săi, prin portofoliul alcătuit doar din produse originale cu calitate garantată de producător, oferind un raport corect între preț și calitate.

Publicul ZorileStore este interesat de brandurile populare în străinătate și de tendințele modei internaționale, iar cele mai populare categorii de vârstă, în funcție de coșul mediu de cumpărături, sunt 25 – 34 de ani, 18 – 24 de ani și 35 – 44 de ani, aceasta din urmă înregistrând o creștere cu 25% de anul trecut. Publicul predominant tânăr pune preț pe imagine, este atent la noile colecții disponibile pe plan local și pentru sezonul de iarnă este preconizată o creștere a interesului acestuia pentru noile modele de ghete Pepe Jeans și Skechers, dar și geci, jachete, pulovere și bluzoane de la Northland Professional, Puma, Le Coq Sportif sau Vans.

Despre ZorileStore

ZorileStore este un magazin lansat în aprilie 2011. În oferta acestuia sunt disponibile produse de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii sport originale de la branduri precum Puma, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Lacoste, Northland Professional și nu numai, pentru bărbați, femei, copii și bebeluşi. Magazinul poate fi vizitat online pe site-ul dedicat și pe Facebook pe pagina ZorileStore.

Calitatea produselor oferite de ZorileStore și seriozitatea magazinului au fost recompensate, de-a lungul timpului, de premii obținute la Gala Premiilor eCommerce. În 2012, ZorileStore primește titlul „Cel mai bun Magazin Online Start-Up“, iar în 2014 îi revin titlul de „Cel mai bun magazin online de fashion“ și cel pentru „Cea mai bună prezență în Social Media“.

Bucuresti, 05.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *