free download 78 travel guides written by experts

Zoia Alecu: “Sper ca FOLK MARATON sa devina o traditie!”

Zoia Alecu: “Intr-o lume muzicala dominata de zgomote si play-back,

Sper ca FOLK MARATON sa devina o traditie!”

Maratonul de folk se apropie! Iubitorii genului se pregatesc sa intre in cursa la care, pe data de 30 septembrie la Sala Palatului, incepand cu ora 19.00, se vor alinia cei mai de seama reprezentanti ai genului. In cadrul primei editii FOLK MARATON, organizatorii au pregatit patru ore de “slagare” de neuitat, poezii si balade de pus la suflet,  al caror amfitrion va fi actorul Dorel Visan.

Conceput din dorinta de a purta mai departe misiunea VreauBilet, concertul se va desfasura anual si este menit sa contribuie la redescoperirea si mentinerea fenomenului muzicii folk in randul tinerilor de astazi, prin revederea intr-un cadru specific cu nume sonore ale acestui gen: Nicu Alifantis, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Mihai Nenita, Marius Batu, Pavel Stratan, Maria Gheorghiu, Mircea Baniciu, Vlad Cnejevici, Doru Stanculescu, Sorin Minghiat, Zoia Alecu, Alina Manole si Tapinarii. Regretata Tatiana Stepa, care ar fi trebuit sa fie prezenta alaturi de acestia, va fi prezenta in inimile tuturor celor care vor imbratisa cu drag ideea acestui acest concert, care ii este dedicat.

 “Sper din tot sufletul ca FOLK MARATON sa devina o traditie, o sarbatoare a folk-ului, asa cum s-a intamplat cu Folk You! Folkul are nevoie de cat mai multi piloni de rezistenta, care sa-i asigure vizibilitatea, intr-o lume muzicala dominata de zgomote si play-back. Ii invit pe cei 20.000 de spectatori de la la Folk You sa-si cumpere din timp bilete, pentru ca Sala Palatului este mai mica decat plaja de la Vama Veche”, afirma Zoia Alecu, reprezentanta de renume in lumea folk-ului, apreciata pentru carisma, voce, spirit, muzica si poezie.

Biletele pentru acest spectacol pot  fi achizitionate de la Sala Palatului, magazinul VreauBilet (Unirea Shopping Center – et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), sau online prin site-urile blt.ro, bilete.ro si vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: V.I.P – 120 Lei, Cat. I – 100 Lei, Cat.II – 80 Lei si Cat.III – 60 Lei.

Bucuresti, 24.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *