free download 78 travel guides written by experts

Ziuadecj.ro devine partener REALITATEA.NET

REALITATEA.NET va integra, începând cu luna noiembrie, ziuadecj.ro – cea mai importantă sursă de ştiri online din Cluj, care oferă informaţii la zi din domeniile politica, economie, administraţie , sport şi cultură.

“Este o afiliere naturală, având în vedere că ziarul Ziua de Cluj şi website-ul ziuadecj.ro sunt de ceva vreme partenere cu Realitatea TV Cluj. Asocierea este firească şi pentru că ziuadecj.ro este principalul site de ştiri quality din Cluj, aşa cum REALITATEA.NET este cel mai important portal de conţinut quality din România. Împreună cred că avem cu toţii de câştigat.”, a spus Ionel Lespuc, project manager ziuadecj.ro.

“Considerăm că parteneriatele strategice de tipul celui cu ziuadecj.ro sunt la fel de importante ca şi calitatea conţinutului editorial, astfel încât vom continua să ne concentrăm atenţia pe aceste două direcţii principale, atât pentru a asigura portalului de ştiri REALITATEA.NET o poziţie cât mai bună în SATI, cât şi pentru a oferi utilizatorilor noştri acces la o gama cât mai completă de informaţii.”, a zis Sorin Kosz, publisher REALITATEA.NET şi MONEY.ro.

Ziuadecj.ro, deţinut de compania Presa Zece, înregistrează un trafic lunar de aproximativ 170 de mii de vizitatori unici, fiind principalul site de ştiri quality accesat de clujeni.

Acest parteneriat facilitează, de asemena, accesul direct al vizitatorilor REALITATEA.NET la cele mai importante ştiri politice, economice şi culturale din zona Clujului.

Bucuresti, 01.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *