free download 78 travel guides written by experts

“Ziua portilor deschise” la Radio Romania

Ieri, 1 noiembrie, Radio România a aniversat 84 de ani de la prima emisie în eter. Încă de dimineaţă, în pofida vremii neprietenoase, grupuri de ascultători au răspuns invitaţiei pe care radioul public o adresează în fiecare an, de ziua sa, celor care doresc să pătrundă, pentru câteva ore, în fascinantul univers numit Radio România.

Între orele 10.00 şi 16.00, peste 2.500 de vizitatori (elevi, studenţi, persoane de vârste şi preocupări diverse, ascultători fideli ai posturilor publice de radio) au fost conduşi în Cabina 31, locul de unde emite Radio România Actualităţi, la cabinele de emisie ale posturilor Bucureşti FM, Antena Satelor, Radio 3 Net, precum şi la Agenţia de presă Rador şi Teatrul Naţional Radiofonic.

Aşteptaţi de angjaţii Radio România, vizitatorii au avut ocazia de a se întâlni cu unii dintre realizatorii lor preferaţi, au ascultat prezentări succinte ale activităţii specifice fiecărui post în parte şi au avut surpriza plăcută de a intra în direct în emisiunile ce se difuzau la momentul vizitei lor.

Cei care ne-au păşit pragul au dorit să transmită Societăţii Române de Radiodifuziune urările cuvenite la împlinirea vârstei de 84 de ani, exprimându-şi preţuirea pentru calitatea emisiunilor şi profesionalismul angajaţilor.

Bucuresti, 02.11.2012
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *