Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ziua Nationala a Ambulantei

Serviciul de AmbulantaAsociaţia Serviciilor de Ambulanţă din România și Federaţia Naţională Sindicală “Ambulanţa” din România organizeaza pe 28 iulie 2015, in Piata Constitutiei, o festivitate la care vor participa toate Serviciile de Ambulanta din tara cu ocazia Zilei Nationale a Ambulantei.

Program 28 iulie 2015, Ziua Nationala a Ambulantei

ora 09ºº – Deschiderea oficială a Festivităţii:
– Imnul României, urmat de Imnul Ambulanţei.
– Prezentarea istoriei Ambulanţei – dr. Cristian Grasu
– Prezentarea Legii 22/2015 privind instituirea Zilei Naţionale a Ambulanţei pe 28 Iulie – Gheorghe Chiş – Prezentarea flotei naţionale a Serviciilor Publice de Ambulanţă, a personalului cât şi a numărului de intervenţii pe semestrul I 2015 – dr. Alis Grasu
– Înmânarea plachetelor de recunoştinţă şi sacrificiu pentru colegii accidentaţi şi decedaţi în misiune – Gheorghe Chiş
– Un cuvant din partea oficialităţilor
– În final această ceremonie se va închide cu Imnul Ambulanţei, urmat de un salut exprimat de convoiul de ambulanţe prin folosirea sistemelor acustice şi luminoase timp de 1 minut.

ora 10ºº – Marşul festiv se va desfăşura pe următorul traseu:
– P-ţa Constituţiei, B-dul Unirii, continuat spre P-ţa Universităţii, (Hotel Intercontinental), B-dul Nicolae Bălcescu, B-dul Magheru, se va continua spre P-ţa Romană, pe B-dul Lascăr Catargiu până în P-ţa Victoria, unde se va face o oprire de 5 minute şi se va difuza IMNUL AMBULANŢEI.
– Coloana de ambulanţe va continua traseul pe Calea Victoriei, oprire de 5 minute pe Calea Victoriei faţă în faţă cu Ministerul Afacerilor Interne şi cu Ministerul Sănătăţii, unde se va difuza Imnul Ambulanţei, se continuă traseul pe Calea Victoriei, după trecerea podului se intră pe B-dul Naţiunilor Unite, B-dul Libertăţii cu finalizarea traseului în P-ţa Constituţiei.
– Colana de ambulanţe se va deplasa cu o viteză constantă de 10 km/h având în funcţiune semnalele luminoase pe tot traseul, iar cele acustice doar în reperele mari ale oraşului (la pornire, în intersecţiile mari din traseu şi în locaţiile instituţionale menţionate). În restul traseului va fi difuzat IMNUL AMBULANŢEI.
– Grupul de paradă al fiecărui judeţ, va fi transportat cu ambulanţa respectivă, având uşa laterală a celulei medicale deschisă de unde se va flutura de către aceştia steguleţele de sărbătoare cât şi steagul Serviciului de Ambulanţă respectiv.
–La ajungerea în P-ţa Victoriei : oprire de 5 minute unde va fi difuzat Imnul Ambulanţei, grupul de paradă se va coborâ lateral şi se va aşeza lateral dreapta, iar la oprirea din Calea Victoriei faţă în faţă cu cele doua ministere, timp de 5 minute, va fi difuzat Imnul Ambulanţei, iar grupul de paradă se va aşeza lateral stânga lângă ambulanţa judeţului până la finalizarea imnului, urmând a se continua traseul.
– Ajungerea în P-ţa Constituţiei aproximativ la ora 11ºº-11.3º.

Ziua Nationala a Ambulantei

Bucuresti, 27.07.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *