free download 78 travel guides written by experts

Ziua Mondiala a Animalelor

Sambata, 4 octombrie, intre orele 10.00-12.00, Pedigree® si Whiskas® invita posesorii si iubitorii de animale de companie la Palatul Copiilor, pentru a sarbatori impreuna Ziua Mondiala a Animalelor de Companie.

Stapanii si animalele lor sunt invitati sa participe impreuna la o petrecere deja traditionala, desfasurata ca in fiecare an intr-o atmosfera de distractie si relaxare, voie buna si multe surprize special create pentru ei.
Pentru cea de-a cincea editie a Zilei Mondiale a Animalelor, Whiskas® si Pedigree® au pregatit un eveniment cu totul si cu totul special, cu jocuri, concursuri cu premii, muzica si multe momente speciale. Folosind tatuaje temporare si picturi pe fata, maestrii acestor arte ii vor transforma pe cei mici in diverse personaje pentru a semana cu animalele lor preferate. In cateva minute, orice copil va putea deveni o frumoasa pisicuta sau un catelus nazdravan.

Printre surprizele pregatite de Whiskas® si Pedigree® pentru cei mici se numara si prezenta unui invitat special – Scooby Doo, indragitul personaj Cartoon Network, catelul detectiv care isi scoate intotdeauna prietenii din bucluc dezlegand cele mai complicate mistere. Un moment special va fi organizat de Catalin Cornea, specialist in dresaj si comportament canin, care va face o demonstratie de aptitudini si disciplina cu caini dresati.

Mai mult decat atat, posesorii de animale vor putea afla despre ingrijirea animalelor de companie direct de la consultantul veterinar Pedigree, care va raspunde la intrebari legate de cresterea si ingrijirea corespunzatoare a animalelor si va oferi recomandari cu privire la hrana acestora.

"Ziua Mondiala a Animalelor este un moment special cand toti cei care iubesc animalele isi arata afectiunea, respectul si responsabilitatea pentru acestea. Animalele noastre ne ofera in fiecare zi afectiunea si devotamentul lor si de aceea merita o zi speciala, numai a lor. Este o zi pe care o dedicam bunei dispozitii in compania necuvantatoarelor dar in acelasi timp este si un moment in care trebuie sa constientizam importanta ingrijirii adecvate a acestor fiinte, care depind de noi in totalitate" a declarat Dr. Cristina Hegedus, medic veterinar si consultant Pedigree.

Ziua Mondiala a Animalelor este sarbatorita in fiecare an pe 4 octombrie de catre iubitorii de animale din intreaga lume. In aceasta zi este evocat Sfantul Francisc din Assisi, ocrotitorul tuturor animalelor, cel despre care se spune ca avea puterea sa le vorbeasca fiintelor necuvantatoare.

Bucuresti, 29.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *