free download 78 travel guides written by experts

Ziua Internationala a Mimului la Teatrul Masca

La inceput a fost gestul….

Vineri, 13 noiembrie, Teatrul Masca va invita la sarbatoarea Zilei Internationale a Mimului celebrata sub motto-ul „La inceput a fost gestul…”.

“Este un eveniment cu o conotatie aparte pentru Teatrul Masca – singurul teatru de pantomima si gest din Romania, un omagiu adus celui care a pus bazele acestui gen teatral. Va asteptam vineri la sarbatoarea teatrului in care emotia fiecarui gest exprima mai mult decat o mie de cuvinte”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Ziua Internationala a Mimului a fost instituita la initiativa Institutului International de Teatru in anul 1998 (declarat „Anul International al Mimului”)  cu ocazia centenarului nasterii francezului Etienne Decroux – fondatorul artei „mimului corporal” sau al „mimului pur”.

Vineri intre orele 10.00 – 13.00 actorul si regizorul Mihai Malaimare va sustine workshop-ul “initiere in pantomima”.

La ora 19.30 Teatrul Masca va asteapta cu proiectii de film si un recital sustinut de tanarul compozitor Razvan Diaconu urmate de o reprezentatie a spectacolului Actorul – un one-man show provocator sustinut de Mihai Malaimare, dupa textul lui Mircea Dinescu, acompaniat de Mircea Tiberian, de aceasta data si cu invitati speciali.

Spectacolul va aduce in lumina reflectoarelor un actor care crede cu tarie intr-un altfel de teatru – teatrul de imagine, teatrul direct, in care textul este… chiar Actorul.

Vineri seara, pe scena de la Masca va invitam la o intalnire de neuitat cu actori din trei generatii.

Detalii pe www.masca.ro si pe blogul teatrului.

Organizator: Teatrul Masca

Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, PRwave.ro, Acasa.ro, Prichindelulmeu.ro, Auto Cobalcescu

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *