free download 78 travel guides written by experts

„Ziua in care mi s-a scris destinul”, din 12 octombrie, la Kanal D

Serialul, cu Hatice Sendil si Ozcan Deniz in rolurile principale, va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, dupa ce productia „Gunes” ajunge la final

Serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”, ce o are in rolul principal pe actrita Hatice Sendil (n.r. – Dila din serialul cu acelasi nume), va incepe pe 12 octombrie, la Kanal D, dupa ce productia „Gunes” va ajunge la final.

Telespectatorii Kanal D vor avea parte de un scenariu puternic, in care doua mama isi disputa acelasi copil.

„Cred ca cel mai intens aspect al serialului este legat de faptul ca Elif, personajul pe care il interpretez, devine mama purtatoare, constransa fiind de imprejurari. Tine in ea copilul pe care, dupa nastere, il va ceda unei alte femei, si ea pusa intr-o situatie dificila: aceea de a alege ca pruncul sa ii fie purtat de altcineva pana la venirea acestuia pe lume. Nu va dezvalui mai multe pentru ca mi-as dori sa descoperiti pas cu pas o poveste extraordinara”, spune Hatice Sendil.      

Inca de la primul episod aflam contextul care le face pe personajele principale sa ia anumite decizii; Elif are un tata despotic, care incearca sa isi impuna vointa asupra celor doua fete ale sale, dar si asupra sotiei, care traieste cu spaima in fiecare zi. O mama care isi apara fiicele de teroarea tatalui, dorinta de libertate a lui Elif, fiorii unei iubiri care ia nastere inca de la primele cadre, precum si eterna opozitie dintre saracie si opulenta, acestea sunt ingredientele care ii vor cuceri pe telespectatori de la primele episoade al serialului.

Nu ratati, din 12 octombrie, o poveste de viata intensa – „Ziua in care mi s-a scris destinul”, cu Hatice Sendil si Ozcan Deniz (a mai jucat in „Havin – Doua vieti, o dragoste”) in rolurile principale. Serialul turcesc va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *