Kinodiseea

Ziua Europei sarbatorita in stil suedez

Medicover, companie medicală sudeză, lider pe piata de profil din România, a organizat,  ieri,  9 Mai, la Ateneul Roman, un concert aniversar, dedicat Zilei Europei. 
 
Clienţii şi colaboratorii Medicover, s-au delectat cu un concert oferit de orchestra Romanian Brass, dirijată de Adrian Petrescu, cu un cocktail format din meniuri specifice europene şi cu expoziţia cu vanzare a pictorului Eugen Vasile, care a avut ca temă centrală  "Oraşe Europene".

Muzician cu o impresionantă carieră artistică naţională şi internaţională, Adrian Petrescu este prim oboist al Filarmonicii "George Enescu" din Bucureşti.  Palmaresul sau artistic cuprinde o serie de distincţii naţionale şi internaţionale, fiind laureat al Concursului National de la Praga, obţinând Diploma de onoare la Concursul şi Festivalul de la Markneukirchen din Germania.

Formaţia camerală Romanian Brass este alcatuită din elita instrumentistilor de suflat de alama din cadrul orchestrei simfonice a Filarmonicii "George Enescu", reuniţi din iniţiativa muzicianului Adrian Petrescu. Entuziasmul dublat de competenţa profesională şi pasiune contribuie ca acest ansamblu să fie apreciat încă de la recenta să apariţie, oferind publicului prilej de încântare.

Publicul s-a desfătat cu: Rapsodia I, G. Enescu; Habanera şi Toreador din suita Carmen, G. Bizet; Uvertura la opera Flautul fermecat, W.A. Mozart; Dans Oriental” şi Trepak din suita “Spărgătorul de Nuci”, P.I Chaikovsky;  Odisee în Brass, Strauss:; "Kraken" şi Mr. Jums, C. Hazel; Suita "Un londonez la New  York", J. Parker etc.

Medicover este singura companie de profil din Romania care oferă toată gama de servicii medicale:  abonamente de sănătate, servicii de medicina muncii sub forma de abonamente sau "one shot", asigurări de sănătate, consultaţii, investigaţii şi teste de laborator în sistem de policlinică cu plată şi spitalizare în cele mai bune rezerve private.
În prezent Medicover operează, în acest moment, în  6 centre proprii: trei în Bucureşti şi câte unul în Cluj, Constanţa şi Focsani, iar din iulie  va fi prezent şi în Iaşi.  Pe lângă acestea, Medicover opereză şi printr-o reţea de  42 de clinici partenere din toată ţara, asigurând acoperire medicală pentru companiile cu dezvoltare la nivel national. În plus, pentru zonele greu accesibile din ţară, Medicover pune la dispoziţia companiilor unitatea mobilă, prima clinică medicală pe roţi din România.

Medicover este o companie tânără cu un ritm de creştere impresionant. Numai în ultimii 3 ani, s-a înregistrat o creşere spectaculoasă a bazei de abonaţi. La sfârşitul anului 2004 baza de clienţi a crescut cu 61%, însemnând o creştere de la 15,000 de abonaţi la sfârşitul anului anterior la 24,100 abonaţi în decembrie 2004.  Anul 2005  a adus o creştere a bazei de clienţi cu 44%, numărând la sfârşitul anului trecut peste 34.800 de abonaţi. Medicover este lider de piaţă, deţinând în acest moment peste 50% din piaţa de corporate pe segmentul de abonamente în Bucureşti.

Bucuresti, 10.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *