free download 78 travel guides written by experts

Ziua de Florii este o dubla sarbatoare pentru Romantica!

Cantareti si compozitori celebri sarbatoresc alaturi de Romantica primul an de emisie

Duminica, in ziua de Florii, Romantica traieste emotia unei duble sarbatori! Postul de televiziune implineste un an de viata! Cu aceasta ocazie, de sarbatoarea florilor, telespectatorii vor primi multe cadouri speciale:  de la Muzeul Taranului Roman vor afla ce obiceiuri si traditii insotesc Floriile, de la Expoflora vor cunoaste florile care-si exprima sentimentele, vor vedea frumoasa competitie de la “Duminica prietenilor”  si finala primei editii a concursului  “Iubitorii de slagare”.

Esti o floare! este o declaratie sincera si foarte directa pe care Romantica o face tuturor femeilor din Romania. Incepand cu orele 10.00, de la Muzeul Taranului Roman si de la Expoflora, Catinca Roman, Nicoleta Voica, Paula Chirila, Marius Ciprian Pop, Raluca Moianu, Ana Maria Prodan, Irina Reisler si Carmen Stimeriu, dar si Ana Moraru, Ioana Oprea si Ema Pendiuc vor fi gazdele mai multor transmisiuni in direct de-a lungul intregii zile. Costumate in florarese, cele trei vedete Romantica vor vorbi despre sarbatoarea Floriilor, despre primul an petrecut la Romantica si vor avea multe surprize pentru toti cei care sunt alaturi de postul de televiziune.

La Romantica, programul special continua cu o “competitie” deosebita intre prieteni. Nicoleta Voica si Marius Ciprian Pop se vor intrece la “Duminica prietenilor” pentru a le oferi telespectatorilor un show pe cinste. In aceasta lupta cei doi nu vor fi singuri. Vor avea alaturi in postura de concurenti pe: Roxi si Alina de la Heaven, Mihai Constantinescu, Simona Florentina-Secrieriu si Andrei, Marius si Ion de la JAM.  Toti acestia vor trece prin mai multe probe- cei mai talenati dansatori, cea mai buna gluma cu si despre prieteni si cel mai frumos cantec interpretat live,  iar dupa fiecare proba se vor supune comentariilor unui juriu "exigent", format din: Marcel Pavel, Anca Turcasiu, Viorela Filip, Florica Zaha si Catinca Roman, dar si un grup de copii hotarati sa nu fie deloc blanzi in jurizare. Si pentru ca este sarbatoare, in platoul de la "Duminica prietenilor", lista invitatilor speciali nu se opreste aici. Benone Sinulescu, Constantin Enceanu si Brandusa Covalciuc, alaturi de trei trupe de dansatori vor asigura si ei buna dispozitie alaturi de cei doi moderatori, Nicoleta Voica si Marius Ciprian Pop.

Seara, de la orele 20.00, se va hotari soarta finalistilor de la "Iubitorii de slagare". Ionut Dolanescu va modera show-ul, in aceasta zi de sarbatoare, alaturi de colega sa, Ioana Oprea si de o invitata deosebita- Anca Parghel. Creatorii de slagare vor fi pusi fata in fata cu iubitorii de slagare! Mihaela Mihai si Cornel Fugaru, Stela Enache, dar si Catalin Crisan si  Adriana Trandafir vor avea misiunea de a juriza si de a desemna marele castigator al competitiei . Anca Parghel va fi insotita de band-ul ei, din componenta caruia face parte si fiul cel mare al Ancai, care duminica va implini 31 de primaveri! Proba de foc la care vor fi supusi concurentii le da sansa celor mai buni de a canta in duet, alaturi de Anca Pargel si de bandul ei. In urma acestui "test" se va face cunoscut marele castigator. Telespectatorilor li s-au pregatit si surprize speciale. Pe langa interpretarea celor mai buni concurenti care au ajuns in finala, vor avea ocazia sa revada pe scena nume mari ale muzicii usoare romanesti,
interpretand slagare nemuritoare: Mihaela Mihai- Salcia, Stela Enache-Ani de liceu, Catalin Crisan-Vorbeste marea, dar si invitati din generatia tanara, precum Tavi Colen si Claudiu Mirica.

O data ce a fost desemnat marele castigator al finalei de la "Iubitorii de slagare", telespectatoarele primesc in dar un alt cadou. Un documentar despre viata si cariera regelui rock and roll-ului, nimeni altul decat Elvis Presley. De asemenea, pentru dubla sarbatoare de Florii toata echipa Romantica s-a pregatit cu editii speciale. "Jurnalul public" va prezenta un best off al editiilor difuzate pana in prezent.

Toata ziua de Florii se va desfasura sub sloganul:"Esti o floare!" In Duminica Floriilor, traieste alaturi de Romantica emotia unei duble sarbatori!

Bucuresti, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *