free download 78 travel guides written by experts

Ziua Copilului, sarbatorita la PLAZA ROMANIA!

  • La sarbatoarea celor mici, in Plaza Romania se inalta cel mai mare zmeu! Copii, vedete, concerte, dansuri, concursuri si multe surprize!
  • In cadrul unui concurs cu desene pe asfalt, copiii pot castiga o excursie la Viena, cu vizita la Parcul Prater

De Ziua Copilului, centrul comercial Plaza Romania organizeaza o serie de evenimente dedicate celor mici. Astfel, copiii au putut picta cel mai mare zmeu din tara care se inalta pe 1 iunie! Acesta are o lungime de 9 metri si o latime de 8 metri si  este realizat pe o structura de fibra de carbon. Copiii au avut la dispozitie tot ce este necesar pentru a picta acest zmeu si, de asemenea, au fost rasplatiti pentru creativitate cu premii frumoase. 

In Plaza Romania a fost organizat un adevarat atelier de zmee, in cadrul caruia toti copiii au putut sa-si construiasca propriul zmeu, sub supravegherea unor specialisti in domeniu, avand toate materialele necesare la dispozitie. Aceste zmee se inalta pe 1 iunie, alaturi de zmeul cel mare.

Organizatia umanitara internationala World Vision s-a alaturat acestei actiuni si, impreuna cu Plaza Romania, va organiza o licitatie pentru a vinde aceste zmee, banii stransi urmand a fi donati copiilor cu nevoi speciale, din cadrul Proiectului de Interventie Timpurie. Acest proiect isi propune cresterea gradului de independenta a copiilor cu nevoi speciale fata de adulti si integrarea acestora in invatamantul de masa.  La evenimentul organizat in Plaza Romania s-au implicat activ o serie de vedete, care au dat autografe pe zmeele ce vor fi vandute la licitatie – Luana si Cabral au venit cu fetita lor, Marcel Pavel insotit de baiatul sau, Maria Buza si  Iulia Fratila, care colaboreaza cu organizatia World Vision. Fizz a fost de asemenea in Plaza Romania si a facut cadouri copiilor de la World Vision, donand si bani in contul acestei organizatii.

Toate zmeele confectionate de catre copii vor fi expuse in Plaza Romania, iar toti cei care vor dori sa le achizitioneze vor putea astfel contribui la ajutorarea acestor copii. 

De asemenea, Primaria Sectorului 6 organizeaza in Plaza Romania o serie de activitati destinate celor mici: pe tot parcursul zilei de 1 iunie, copiii de la diferite cluburi din sectorul 6 sustin concerte, iar incepand cu ora 19.00, Miki va avea un recital in Rotonda din Plaza Romania.

La sarbatoarea copiilor, in parcarea din Plaza Romania se organizeaza un eveniment de zile mari, cu ocazia aparitiei pe DVD a filmului „Cronicile din Narnia.” Copiii se vor putea lasa purtati de basm, iar cei mari pot regasi magia povestilor. Toti copiii care au cumparat DVD-ul pot participa la un concurs cu desene pe asfalt si vor fi rasplatiti cu o multime de premii, iar marele castigator va primi o excursie la Viena, cu vizita la Parcul Prater, impreuna cu un parinte.

Revista Superbebe sarbatoreste copilaria si invita copiii in Plaza Romania  la cateva evenimente la care cei mici se vor distra de minune. Astfel, pe  1 iunie, in Plaza Romania vor veni clovnii de la Teatrul Libelula si ii vor picta pe fata pe copii, dupa care echipa Ciufolici ii va coafa si le va vopsi parul, micutele personaje de basm fiind apoi fotografiate.

In plus, pe tot parcursul zilei de 1 iunie, copiii vor putea asista la o serie de concerte si  vor fi implicati intr-o serie de activitati ce le vor oferi o zi de neuitat!

Bucuresti, 1.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *