free download 78 travel guides written by experts

Ziua celor mai buni prieteni

Pedigree® şi Whiskas® au sărbătorit împreună cu cei mici şi cei mari o zi specială:  Ziua Mondială a Animalelor!

Sâmbătă, 4 octombrie, între orele 10.00-12.00, la Palatul Copiilor, Pedigree® şi Whiskas® au sărbătorit împreună cu posesorii şi iubitorii de animale de companie Ziua Mondială a Animalelor. La cea de-a cincea ediţie a Zilei Mondiale a Animalelor, Whiskas® şi Pedigree® le-au oferit celor prezenţi un program antrenant cu jocuri, concursuri distractive cu premii şi multe momente speciale. Prin tatuaje temporare şi pictură pe faţă claunii prezenţi la eveniment i-au transformat pe cei mici în pisicuţe frumoase şi căţeluşi năzdrăvani, iar iubitorii de animale au putut adopta căţei maidanezi de la standul special amenajat.

Printre surprizele pregătite de Whiskas® şi Pedigree® pentru cei mici s-a numărat şi prezenţa unui invitat special – Scooby Doo, îndrăgitul personaj Cartoon Network, căţelul detectiv care îşi scoate întotdeauna prietenii din bucluc. Un moment special a fost organizat de Cătălin Cornea, specialist în dresaj şi comportament canin, care le-a oferit participanţilor o demonstraţie de aptitudini şi disciplină cu câini dresaţi.

Mai mult decât atât, posesorii de animale au beneficiat de sfaturile utile ale consultantului veterinar Pedigree, care a răspuns la întrebările legate de creşterea şi îngrijirea corespunzătoare a animalelor de companie, oferind şi recomandări cu privire la hrana acestora.

“Mă bucur să văd proprietari şi iubitori de animale, copii şi adulţi, arătându-şi afecţiunea, respectul şi responsabilitatea faţă de necuvântătoare. Ziua Mondială a Animalelor este un bun prilej de a sărbători relaţia specială dintre om şi animal. Nu trebuie să uităm rolul important pe care îl joacă acestea în vieţile noastre şi ne bucurăm că oamenii au răspuns pozitiv invitaţiei Whiskas® şi Pedigree®. Animalele noastre ne oferă în fiecare zi afecţiunea şi devotamentul lor şi de aceea merită o zi specială, numai a lor” a declarat Dr. Cristina Hegeduş, medic veterinar şi consultant Pedigree.

Ziua Mondială a Animalelor este sărbătorită în fiecare an pe 4 octombrie de către iubitorii de animale din întreaga lume. În această zi este evocat Sfântul Francisc din Assisi, ocrotitorul tuturor animalelor, cel despre care se spune că avea puterea să le vorbească fiinţelor necuvântătoare.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *