free download 78 travel guides written by experts

Zitec jurizeaza si premiaza cele mai inovative solutii web in cadrul DevWorld 2009

Cei mai talentati dezvoltatori de aplicatii web se intrec in castigarea marelui premiu DevWorld 2009, printr-un concurs organizat de catre IDG Romania si arbitrat de un juriu format din lideri in tehnologia informatiei.

Organizat sub patronatul IDG Romania, DevWorld 2009 demareaza o serie de evenimente dedicate comunitatii programatorilor si designerilor de aplicatii web, prin care acestia sa poata initia un dialog cu reprezentantii celor mai importante companii din industrie. 

Evenimentul va cuprinde o serie de prezentari ale evolutiei tehnologiilor web, workshopuri, dar si un concurs de proiecte on-line, desfasurat sub numele DevWorld Awards. Cea mai remarcabila initiativa on-line va intra in posesia marelui premiu DevWorld 2009 prin care va beneficia de consultanta gratuita de dezvoltare, design sau business din partea membrilor juriului, dar si de sustinere media din partea IDG Romania.

Dintre 26 de proiecte eligibile inscrise, vor fi selectati 10 finalisti care isi vor prezenta proiectele in cadrul evenimentului. In cadrul juriului, un cuvant greu de spus il va avea si Zitec, una dintre cele mai importante companii romanesti implicata in dezvoltarea de aplicatii on-line complexe.

“DevWorld este o initiativa laudabila si binevenita in contextul in care impactul social al aplicatiillor web moderne necesita atat inovatie tehnologica, cat si un design avansat, care sa ofere o experienta unica utilizatorilor dar si eficienta in comunicare" a declarat Alexandru Lapusan, CEO Zitec. "Este motivul pentru care am decis sa ne implicam in cadrul DevWorld, un festival destinat dezvoltatorilor web, iar calitatea lucrarilor inscrise ne dovedeste ca nu ne-am inselat. "

Insa implicarea Zitec nu se opreste aici. Pe langa arbitrarea concursului DevWorld Awards, compania va oferi consultanta gratuita in dezvoltare si web design proiectului castigator. DevWorld se va desfasura in data de 11 mai 2009 la Hotel Hilton, Bucuresti.

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *