Kinodiseea

Zilele Carierei in Imobiliare

Reţeaua CENTURY 21® din România organizează a doua ediţie a Târgului de Job-uri în Imobiliare

Cea mai mare organizaţie din lume ce activează în domeniul imobiliar, organizează a doua ediţie a Târgului de Job-uri în Imobiliare din România, în perioada 19-20 mai 2009. În ambele zile ale Târgului, accesul la eveniment va fi liber tuturor.

Prima zi a Târgului de Job-uri se va desfăşura la Ploieşti, în cadrul Universităţii de Petrol şi Gaze, între orele 10.00 -16.00, unde va avea loc o prezentare a Reţelei şi a Sistemului CENTURY 21®.

În a doua zi a evenimentului, pe principiul “uşilor deschise”, participanţii sunt invitaţi la sediul central al CENTURY 21 România, situat în strada Aleea Alexandru nr. 32, Sectorul 1.

Oferta de job-uri cuprinde posturi vacante pentru agenţi sau asociaţi de vânzări, posturi pentru care nu este necesară o experienţă anterioară. Cei ce au o experienţă relevantă în domeniu pot aplica pentru poziţii de consilieri imobiliari sau pentru poziţii de manager de agenţie. Posturile sunt disponibile atât în cadrul agenţiilor din Reţeaua CENTURY 21® cât şi a agenţiilor partenere, ce au aderat la Parteneriatul pentru Calitatea Serviciilor în Imobiliare, din oraşele Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara.

Noutatea ofertei Reţelei CENTURY 21® o reprezintă numărul nelimitat de posturi de asociaţi de vânzări, ofertă ce se adresează celor ce doresc un program flexibil şi un venit bazat exclusiv pe comision. Deoarece experienţa nu este necesară, agenţii de vânzări performanţi, studenţii şi proaspeţii absolvenţi ce doresc o carieră în imobiliare sunt aşteptaţi să se înscrie pentru un post de asociat de vânzări CENTURY 21®.

Agenţii şi asociaţii de vânzări vor avea acces la programele de training CENTURY 21®  ce cuprind module ca investiţii imobiliare, evaluare, fiscalitate, analiza pieţei, arhitectura şi urbanism, drept imobiliar precum şi a programului Create 21®, prin care se pune la dispoziţie know-how-ul şi experienţa internaţională a Reţelei CENTURY 21®.

Pentru a susţine calitatea serviciilor imobiliare, agenţii CENTURY 21® de pretutindeni primesc premii la nivel naţional şi internaţional, în funcţie de performanţă, ultima decernare de premii având loc la convenţia internaţională desfăşurată în luna martie la San Antonio, SUA (//c21-209-216-63-101.com/index.html).

Renumele CENTURY 21®, posibilitatea de a lucra în echipă utilizând un sistem centralizat de gestiune în timp real a relaţiilor cu clienţii, Anytime CRM, recenta lansare a portalului de imobiliare www.century21.ro, pachetele compensatorii aflate la dispoziţia celor înscrişi la acest eveniment, instrumentele de marketing şi programele de pregătire şi premiere ii oferă agentului CENTURY 21® un avantaj competiţional deosebit pe piaţa serviciilor imobiliare.

Pentru această ediţie a Târgului de Job-uri în Imobiliare peste 700 de solicitanţi s-au înscris deja pe site-urile de profil.

Bucuresti, 18.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *