free download 78 travel guides written by experts

Zilele Carierei in Imobiliare (IV)

Profilul candidatului: student bucureştean, până in 25 de ani,
cu experienţă în vânzări şi imobiliare

Cea mai mare organizaţie din lume ce activează în domeniul imobiliar, anunţă desfăşurarea celei de-a patra ediţii a Târgului de Job-uri în Imobiliare din România, în perioada 10 – 11 martie 2010. Cei interesaţi de o carieră în imobiliare sau cei ce doresc venituri suplimentare dintr-un al doilea job, sunt invitaţi la sediul central al CENTURY 21 România, situat în strada Aleea Alexandru nr. 32, Sectorul 1, unde accesul va fi liber în ambele zile ale evenimentului.

Oferta de job-uri cuprinde posturi pentru asociaţi de vânzări, pentru care nu este necesară o experienţă anterioară, pretabil celor ce doresc un program flexibil şi un venit bazat exclusiv pe comision, cum ar fi agenţii de vânzări performanţi, studenţii şi proaspeţii absolvenţi ce doresc o carieră în imobiliare. Cei care au o experienţă relevantă în domeniu pot aplica pentru poziţii de consilieri imobiliari, fiind necesari minim 2 ani de experienţă sau pentru manageri de agenţie, poziţie pentru care sunt necesari 5 ani de experienţă. Oferta cuprinde peste 50 de posturi vacante, disponibile imediat în cadrul agenţiilor din Reţeaua CENTURY 21®.

De asemenea, este în continuare valabilă posibilitatea de a colabora cu Reţeaua CENTURY 21® în calitate de Referent CENTURY 21®. Astfel, oricine recomandă un client nou unei agenţii din Reţea, poate câştiga 15% din valoarea comisionului încasat de agenţie, pentru tranzacţia încheiată cu acel client. Mai multe detalii sunt disponibile pe secţiunea Cariere a site-ului //www.century21.ro/ref/job_ad.pdf.
Agenţii şi asociaţii de vânzări vor avea acces la programele de training CENTURY 21®  ce cuprind cursuri din diverse domenii ca: investiţii imobiliare, evaluare, fiscalitate, analiza pieţei, arhitectură şi urbanism, drept imobiliar, precum şi la programul Create 21®, prin care se pune la dispoziţie know-how-ul şi experienţa internaţională a Reţelei CENTURY 21®.

Renumele CENTURY 21®, posibilitatea de a lucra în echipă utilizând un sistem centralizat de gestiune în timp real a relaţiilor cu clienţii, Anytime CRM, lansarea portalului de imobiliare www.century21.ro, pachetele compensatorii aflate la dispoziţia celor înscrişi la acest eveniment, instrumentele de marketing şi programele de pregătire şi premiere îi oferă agentului CENTURY 21® un avantaj competiţional deosebit pe piaţa serviciilor imobiliare.

Pentru această ediţie a Târgului de Job-uri în Imobiliare peste 4.600 de solicitanţi s-au înscris deja pe site-urile de profil ejobs.ro şi bestjobs.ro, din care 25%  sunt din Bucureşti.

Profilul aplicantului pentru un job în imobiliare este următorul: student din Bucureşti, vârstă de până în 25 de ani, cu experienţă minim 1 an în vânzări şi până la 2 ani în imobiliare, şi care doreşte să lucreze într-un mediu dinamic, într-o companie multinaţională.

Date statistice privind persoanele ce au aplicat pentru un post în cadrul Reţelei CENTURY 21 Romania la această ediţie a Zilelor Carierei:

Situaţia candidaţilor dupa orase:

Orase

Numar candidati

Procent

Bucuresti

1109

24.0%

Timisoara

583

12.6%

Ploiesti

547

11.8%

Iasi

393

8.5%

Galati

227

4.9%

Pitesti

208

4.5%

Brasov

203

4.4%

Cluj

57

1.2%

Alte zone

1291

28.0%

Total

4618

100%

1.  Datele din aceasta statistica sunt preliminare şi au fost inregistrate pana la data de 26.02.2010.

Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *