free download 78 travel guides written by experts

„Zestrea” românească – premiată în Portugalia, la Best Global Model of the Year

În pragul Zilei României avem noi și noi motive de mândrie națională. Luni, 28 noiembrie 2016, în cadrul Galei de Premiere Best Global Model of the Year 2016 din Portugalia, rochia prețioasă din colecția “Zestrea by Liliana Țuroiu”, purtată de reprezentanta României, a fost desemnată drept cea mai spectaculoasă ținută a serii.

Îmbinând măiestria straielor medievale ale domnițelor cu o compoziție grafică impresionantă, rochia lungă, de ceremonie, semnată Liliana Țuroiu și realizată din voal negru, cu aplicații de catifea și dantelă și având inserții de broderie aurie cu motive tradiționale românești, a fost aplaudată la scenă deschisă.

Best Global Model of the Year este un concurs internațional dedicat modelelor profesioniste din întreaga lume și organizat an de an în Portugalia. Ca un element definitoriu, una dintre probele concursului pune accentul pe ținutele purtate la gala – toate fiind, conform regulamentului, exclusiv creații ale designerilor din țara de unde vine fiecare participant.

Juriul, format atât din personalități portugheze, cât și din persoane din domeniul modeling-ului internațional, a desemnat pe 28 noiembrie cel mai bun model al anului 2016 dintre cei 50 de concurenți, fete și băieți, ca și cea mai spectaculoasă ținută a serii.

Modelul câștigător va avea intra în portofoliul agenției internaționale de prestigiu Major Model Management, cu birouri în New York, Miami, S. Paolo, Rio de Janeiro și alte mari orașe ale lumii.

“M-am simțit aproape de România, mândra de ceea ce reprezint si uimită de frumusețea culturii noastre. Sper ca prestația mea sa fi fost la înălțimea frumuseții creației pe care am avut onoarea să o port”, a declarat Alexandra, reprezentanta României în concurs. Alexandra a făcut o figură frumoasă atât în competiția Best Global Model de anul acesta, cât și în cadrul Galei de Premiere care a avut loc luni seară în Portugalia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *