free download 78 travel guides written by experts

Zephyrus S GX502 este laptopul preferat de dezvoltatorii de jocuri la DEV.PLAY 2019

Republic of Gamers susține cel mai important eveniment dedicat programatorilor și dezvoltatorilor de jocuri, care se va desfășura în această toamnă în România. Laptopurile ROG vor fi expuse în cadrul unui stand amplasat la Dev.Play 2019, în perioada 7-8 noiembrie 2019, la Palatul Parlamentului din București.

Vizitatorii sunt invitați în cadrul standului Republic of Gamers pentru a-și testa abilitățile de programare pe noile sisteme de gaming. Modelele ROG sunt destinate în principal gaming-ului, însă forța lor este apreciată de programatori și de profesioniștii din domeniul graficii. Având în dotare cele mai puternice procesoare și acceleratoare grafice, alături de cantități masive de memorie RAM, laptopurile Republic of Gamers compilează și rulează aplicațiile în cele mai bune condiții.

Partenerul hardware oficial
Republic of Gamers este partenerul oficial în zona de hardware, prezentând laptopul evenimentului. Noul Zephyrus S GX502 este apreciat atât de creatorii de conținut, cât și de programatori, fiind adaptat pentru a rula jocuri AAA și aplicații solicitante. Suportul de mâini ascunde ranforsările sub formă de fagure ce fac carcasa mai rigidă acolo unde este nevoie de o rezistență mai mare. Astfel, laptopul rezistă solicitărilor de zi cu zi și nu dă semne de uzură în ciuda utilizării prelungite. Procesul de producție pornește de la aliajul de magneziu anume prelucrat să reziste torsionărilor. Acoperirea plăcută la atingere adaugă un finisaj fin, care respinge amprentele și conferă o notă subtilă.

Zephyrus S GX502

ROG Zephyrus S GX502 are o grosime de numai 18,9 mm și o greutate de 2 kg, fiind ușor de transportat. La interior există suficient spațiu pentru două SSD-uri ce pot fi configurate în RAID 0 pentru a maximiza performanța. Wi-Fi-ul de clasă gigabit cu RangeBoost este completat de un conector Ethernet Gigabit pentru a putea alege între comoditatea wireless și performanța rețelei cablate.

Alături de Zephyrus S GX502, la standul Republic of Gamers mai pot fi testate laptopurile ROG Strix G531, GX701, ROG G703, dar și ZenBook Pro Duo UX581, notebook-ul ASUS cu ecranul secundar ScreenPad Plus.

ZenBook Pro Duo UX581 este un model revoluționar ce introduce o serie de elemente nemaivăzute până acum. ScreenPad Plus 4K le oferă utilizatorilor abilitatea de a se bucura de productivitatea și eficiența utilizării a două ecrane separate pe un singur dispozitiv portabil. Touchscreen-ul poziționat de-a lungul întregii tastaturi, deasupra acesteia, are rezoluție ridicată și aspect 32:9, furnizând un spațiu vizual de lucru mult mărit, în timp ce păstrează forma unui laptop standard. ScreenPad Plus poate fi utilizat ca orice alt ecran secundar standard pentru a afișa conținut vizual.

Fiecare dintre modelele de mai sus are propriile atuuri, având șansa să devină un adevărat instrument de productivitate în mâinile unui profesionist. Laptopul ROG G703 ridică ștacheta în segmentul desktop replacement. Acesta rulează sistemul de operare Windows 10 Pro și este suficient de puternic pentru a se lupta de la egal la egal cu sistemele desktop de ultimă oră. Procesoarele Intel Core i9 din generația a noua și memoria RAM de până la 64GB reprezintă o garanție a faptului că lucrurile vor merge excelent.

Laptopurile ROG Zephyrus S GX502, ROG Strix G531, GX701, ROG G703 și ASUS ZenBook Pro Duo UX581 sunt disponibile în țara noastră prin intermediul magazinelor specializate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *