Baby Boom Show 2022
Shadow

Zentiva își întărește prezența în Grecia pentru a servi mai bine pacienții greci

Grupul Zentiva își consolidează prezența în Grecia prin semnarea unui parteneriat cu compania Lavipharm pentru reprezentarea, promovarea și distribuția produselor farmaceutice în Grecia.

Cu o prezență solidă în Europa, grupul continuă să își consolideze capacitățile și oferta de servicii, prin parteneriatul cu Lavipharm.

„Suntem foarte mândri să ne consolidăm prezența în Grecia, unde vrem să jucăm un rol cheie prin furnizarea de mai multe medicamente de înaltă calitate la prețuri accesibile, de care oamenii depind în fiecare zi. Zentiva și-a unit forțele cu Lavipharm pentru a stabili o prezență puternică în piața din Grecia și pentru a consolida poziția Zentiva în Europa”, a spus Xavier Lasserre, Head of Commercial, grup Zentiva.

„Prin acest nou parteneriat, suntem convinși că împreună vom aduce valoare pacienților din Grecia.”a adăugat Xavier Lassere.

Zentiva_Grecia

„Cooperarea noastră cu Zentiva, o companie producătoare de medicamente generice, lider la nivel internațional, îmbunătățește și mai mult prezența noastră comercială în categoriile terapeutice pe care le operăm în mod tradițional cu mare succes, cum ar fi în cardiologie, sistemul nervos central și urologie”, a spus Panagiotis Giannouleas, COO și Country Manager Lavipharm.

„Punctele noastre forte și portofoliile extinse de produse se completează reciproc. Echipele noastre dedicate lucrează energic împreună pentru a construi un parteneriat puternic, care să conducă la satisfacerea mai bună a nevoilor pacienților.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.