free download 78 travel guides written by experts

Zentiva continua comunicarea brandurilor Ibalgin Forte si Modafen

printr-o ampla campanie derulata in mediul TV

v    Ibalgin Forte, primul medicament de pe piata romaneasca cu continut maxim de ibuprofen disponibil fara prescriptie medicala (400 mg) – “Forta care opreste durerea puternica”
v    “Modafen invinge raceala si gripa!” Zentiva, unul dintre liderii locali ai industriei farmaceutice, continua campaniile de comunicare pentru Ibalgin Forte („Forta care invinge durerea puternica”) si Modafen („Modafen invinge raceala si gripa”), initiate in prima jumatate a anului in curs. Ambele campanii vor rula in paralel pe principalele canale de televiziune romanesti, in perioada septembrie-decembrie 2008. Campaniile  poarta semnatura Ogilvy One Praga – creatie si productie, respectiv Mediacom Bucuresti – media.

„Vrem sa sustinem doua branduri foarte importante pentru portofoliul Zentiva, unul din categoria analgezice si antiinflamatoare – Ibalgin Forte, si un tratament impotriva simptomelor asociate gripei si racelii – Modafen. Ambele sunt produse foarte competitive pe segmentele din care fac parte si, data fiind sustinerea de care vor beneficia, suntem increzatori ca isi vor intari pozitia pe segmentele respective”, a declarat Iolanda Bilaus, Marketing Manager.

Campania Ibalgin Forte – „Forta care opreste durerea puternica” se adreseaza femeilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani, cu venituri si educatie medii si peste medie, din mediul urban. Campania Modafen abordeaza aproximativ acelasi target, cu diferenta ca se adreseaza unui interval de varsta mai larg, 18-50, si vizeaza totodata ca target secundar barbatii, cu aceleasi caracteristici socio-demografice.
 
Ibalgin Forte are continutul maxim de ibuprofen disponibil fara prescriptie medicala (400 mg). Acesta ii confera caracteristici de analgezic, antipiretic si antiinflamator, asigurandu-i astfel rezultate excelente in combaterea durerilor intense, precum migrenele, durerile de dinti, cap, spate sau cele menstruale. In cazul migrenei, Ibalgin Forte inlatura atat durerea asociata migrenei, cat si fotofobia si fonofobia care o insotesc.

Modafen actioneaza eficient pentru scaderea febrei, eliberarea cailor nazale si calmarea durerilor de cap si a durerilor musculare, situandu-se printre primii cinci competitori de pe piata medicamentelor impotriva racelii si gripei.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *