Kinodiseea

Zece ani de TDG, aniversați sub deviza: Bring on the NEXT TEN

TDG, unul dintre principalele grupuri de Marketing Digital & Ad-Tech din Europa și Orientul Mijlociu, sărbătorește, în luna decembrie, primii zece ani de activitate, de inovare continuă și dezvoltare, consolidate în jurul obiectivului central de democratizare a publicității în piețele emergente.


Într-un mesaj aniversar către parteneri și echipa TDG, Odysseas Ntotsikas, fondatorul și directorul executiv al grupului a menționat:  «Din 2006, TDG s-a conturat drept un nucleu digital care deschide noi căi și propune noi practici de comunicare, sprijinind piața locală în aventura transformării digitale și zguduind barierele oligopolistice din mediul de afaceri. Sărbătorim acești primi 10 ani privind cu nerăbdare către următorii zece.»

TDG are o echipa de peste 130 de profesioniști din sfera digitalului, in cele 8 agenții regionale. Operează prin 4 companii specializate ThinkDigital, ForestView, TailWind și Project Agora, fiind, de asemenea, organizatorul ICEEfest, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate publicității digitale din Europa.

One Comment

  • Zelist Blog » Blog Archive » 15 – 21 decembrie 2016 – Saptamana in Social Media

    […] Think Digital Group: Zece ani de TDG, aniversati sub deviza: Bring on the Next Ten […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *