free download 78 travel guides written by experts

Zboara la noua First Class British Airways

Noua First Class de la British Airways a fost inaugurată ieri, 10 februarie 2010, la bordul unui Boeing 777 cu destinaţia Chicago. Compania aeriană a investit 100 de milioane de lire în principalul său brand, plecând de la tradiţia sa bogată de a  reda o experienţă exclusivă, cu un design clasic şi lux minimalist. 
Caracteristicile principale includ:
·    Un pat-fotoliu cu 60% mai lat în dreptul umerilor
·    Garderobă personală
·    Jaluzele personale electronice
·    Un ecran de 15” pentru divertisment
·    Port USB, jack RCA şi căşti care reduc zgomotul
·    Lumini ambientale complet integrate
·    Trusă Anya Hindmarch şi servicii oferite de D.R. Harris & Co.
·    Măsuţă de scris imbracata in  piele

Simbolul liniei aeriene şi motto-ul „A zbura pentru a servi” reprezintă o trăsătură esenţială, iar anii 1920, era pioneratului călătoriilor de lux, sunt surprinşi prin motive precum emblema „Care in the air” a lui Cyril Kenneth. Designul noii cabine este inspirat de branduri de lux precum Jaguar. În centrul designului Quink albastru şi crem se află un pat-fotoliu mai lat cu o saltea inteligentă şi cea mai bună lenjerie de pat din bumbac egiptean.

Călătorul frecvent British Airways, actriţa Rachel Weisz, a spus: „Pentru stil, servicii de excepţie şi lux complet, nu există ceva mai bun decât clasa First de la British Airways.”

Managerul British Airways pentru relaţiile cu clienţii, Mark Hassell, a declarat: „Am împrospătat clasa First din dorinţa de a recrea experienţa intimă a unui zbor într-un jet privat. Nu am insistat pe gadget-uri şi device-uri şi în schimb ne-am concentrat pe simplitate şi calitate. Fiecare caracteristică a fost cu atenţie cercetată pentru a ne asigura că oferim clientilor noştri ceea ce îşi doresc.”

Fiecare loc din cabina are garderobă individuală, un birou de scris îmbrăcat în piele care se transformă într-o masă pentru servit cina, un ecran de 15” pentru divertisment şi un scaun alăturat pentru a da posibilitatea pasagerilor  să cineze împreună. Luminile şi jaluzelele pot fi modificate pentru a reflecta starea de spirit şi perioada din timpul zilei.

O telecomanda este încorporată în scaun pentru a da pasagerului control şi precizie totală asupra poziţiei scaunului şi suport pneumatic pentru susţinerea capului şi a poziţiei lombare.

 Un nivel superior al calitatii serviciilor a fost dezvoltat pentru echipajul de cabina astfel încât să poată asigura servicii complete pasagerilor care pot mânca, dormi sau munci oricând îşi doresc.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *