free download 78 travel guides written by experts

Zapp.ro a castigat premiul pentru cel mai bun design

Website-ul Zapp, www.zapp.ro, a fost nominalizat si a castigat doua premii la categoriile “Best Design” si “Best of RoWebDesign” la gala premiilor RoWebDesign.

Website-ul zapp.ro a fost dezvoltat de Vitrina Advertising si Avantaj Net si a castigat marele premiu la categoria “Best Design”, invingand proiectele vexio.ro (Unique Illusions), heineken.ro/greattogether, logankissfm.ro (Driff Studios Media Agency) si bellevueresidence.ro (X3 Studios Company) nominalizate de asemenea la aceasta categorie.

La sectiunea “Best of RoWebDesign Awards” website-ul Zapp s-a clasat al doilea, premiul fiind inmanat chiar de catre Miguel Ripoll, presedintele juriului.  Decernarea premiilor a avut loc Luni 10 noiembrie 2008 in cadrul evenimentului RoNewMedia 2.0., proiect initiat si dezvoltat de Grupul Realitatea – Catavencu.

Concursul este dedicat designer-ilor romani “anti copy – paste”, care au reusit sa imbine intr-un mod unic si exceptional design-ul si continutul. Aceste website-uri devin ulterior adevarate hit-uri, generand un nivel de trafic ridicat si creand loialitate in randul vizitatorilor.

Cele doua premii sunt ultimele distinctii primite de website-ul zapp.ro, succedand nominalizarea la sectiunea “Publicitate si Comunicare/Site-uri de promovare corporate”din cadrul Internetics, unde site-ul zapp.ro a fost singurul, dintre 20 de site-uri inscrise, nominalizat la aceasta categorie.

Criteriile de evaluare au luat in calcul design-ul (40%), originalitatea (30%), functionalitatea (20%) si continutul (10%). Juriul a fost alcatuit din: Bogdan Branzas, Creative Director & CEO al agentiei Branzas, Octavian Cocis, Art Director Grupul Realitatea-Catavencu si Cristian Lipan, Art Director Business Standard. Presedintele juriului a fost Miguel Ripoll, CEO si Creative Director al companiei Cesser Digital, Spania.

Zapp a lansat noua versiune a  website-ului www.zapp.ro in luna August 2008 cu scopul de a facilita accesul utilizatorilor si vizitatorilor la informatii importante despre serviciile si produsele Zapp sau la informatii generale despre compania noastra.

Noua structura de website este in concordanta cu obiectivele strategice ale companiei, prezentand intr-un mod foarte transparent oferta noastra de servicii integrate si evidentiind in acelasi timp preocuparea Zapp pentru inovatie, dorinta de a crea valoare si de a se pune la dispozitia utilizatorilor sai.

Ca urmare a acestei abordari, sectiuni importante si strategice precum oferta Zapp, serviciile, acoperirea si terminalele au devenit punctul central al noului site. Mai mult au fost aduse imbunatatiri majore sistemului de navigare, accesul la informatie fiind acum mult mai usor si la indemana oricui.

Bucuresti, 14.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *