free download 78 travel guides written by experts

Zapp lanseaza un proiect social destinat elevilor din 6 licee din Romania

Zapp incepe o serie de proiecte sociale, orientandu-se catre elevi de liceu cu rezultate exceptionale. In urma acestui proiect vor fi oferite  aproximativ 1.400 de telefoane, in licee din Caracal (Grupul Scolar Dimitrie Petrescu, Matei Basarab, Ionita Asan si Mihai Viteazu), Roman (liceul Horia) si Piatra Neamt  (Grupul Scolar Piatra Soimului).

Telefoanele, avand o valoare comerciala de 250 RON, sunt in regim prepay, cu servicii in valoare de 15 RON incluse gratuit pentru prima luna, astfel incat viitorii utilizatori sa perceapa cat mai bine beneficiile serviciilor de voce si date de la Zapp. Cu ajutorul noilor telefoane utilizatorii vor avea acces la comunicare de tip voce si SMS catre retele mobile si fixe cat si apeluri de voce si SMS catre Yahoo Messenger.

In masura in care, in aceste licee vor fi identificati si elevi provenind din medii defavorizate si acestia vor beneficia de cate un telefon cadou de la Zapp.

“Prin acest tip de proiect urmarim sa ne implicam direct in viata unor comunitati mici care sunt adesea omise in astfel de actiuni.” a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Bucuresti, 11.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *