free download 78 travel guides written by experts

Zanussi va aduce supermarketul acasa

 « Un reprezentat al familiei este rugat sa se prezinte la Raionul de Alimente, in propria bucatarie … »

Noile combine frigorifice de la Zanussi va ajuta sa recreati propriul supermarket in bucataria personala, reducand astfel drumurile dese la cumparaturi. Detestati sa mergeti la supermarket dar l-ati dori re-creat in propria bucatarie, avand astfel la indemana ingredientele pentru retetele favorite. Dar cum procedati daca nu aveti cei 30 cm in plus in bucatarie pentru a va cumpara o combina frigorifica side-by-side, cum vedem in filmele americane ?

Liber la ofertele promotionale

Noile modele de combine frigorifice de la Zanussi pot fi raspunsul. Combinele frigorifice Zanussi, pe structura standard de 60 cm, dar cu capacitate interioara marita, au fost concepute pentru a fi usor de umplut cu o cantitate mare de alimente, reducand astfel drumurile la magazin. Mai mult, acum puteti sa profitati de ofertele speciale si pachetele promotionale pentru a va aproviziona cu cantitati mari de alimente, fara sa ocupati spatiu in plus in bucatarie.

Componente spatioase pentru acces usor

Secretul consta in design-ul interiorului combinelor frigorifice, care ofera cu pana la 15% mai mult spatiu, impreuna cu solutii de depozitare eficienta care faciliteaza accesul la alimente. Combinele frigorifice Zanussi includ si un sertar mare pentru legume si fructe, cu un separator pentru a mentine in cea mai buna forma cantitatea de fructe si legume pe care o consumati intr-o saptamana. Pe langa acesta, sunt disponibile si sertare mari pentru congelator – ca sa depozitati cu usurinta pachetele voluminoase, precum si rafturi ajustabile care se adapteaza nevoilor de depozitare si un suport orizontal de sticle.

“Am descoperit ca oamenii isi doresc un interior mai spatios al frigiderului, fara ca acesta sa ocupe insa mai mult spatiu in bucatarie”, spune Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania. « Ei prefera sa se bucure de timpul lor liber, decat sa si-l piarda prin supermarketuri, dar vor de asemenea sa beneficieze si de ofertele promotionale ale magazinelor alimentare. Prin urmare ar vrea sa faca un singur drum la supermarket si sa se aprovizioneze pentru toata saptamana. Dar apoi sunt nevoiti sa inghesuie totul intr-un frigider si congelator prea mici si al caror design nu permite accesul usor. Combinele frigorifice Zanussi au fost concepute pentru a depozita cantitati mari de alimente si sunt o solutie excelenta pentru familiile si cuplurile carora le place sa se bucure de viata.»

Puteti gasi combinele frigorifice Zanussi in magazinele partenerilor nostri, la preturi cuprinse intre 1229 RON si 1649 RON, in functie de model.

Bucuresti, 25.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *