free download 78 travel guides written by experts

Zale fac in continuare un lant muzical solid

La doi ani de cand n-au mai scos nimic impreuna, Zale isi lansea ultimul clip – « La vita e bella » pe care o sa-l poata vedea toata lumea incepand cu finalul lunii  decembrie pe TV si pe canalul oficial Chill Brothers de peYoutube. Nu pierdeti premiera unui produs conceptual al labelului Chill Brothers, executat, asa cum nici nu se putea mai nimerit de crew-ul de Hillerin (asta pentru ca, o sa vedeti, background-ul celor din urma in cinematografiese simte foarte puternic).

O sa vi se spuna o poveste urbana in care Zale joaca niste personaje destul de diferite de cele cu care ascultatorii lor s-au obisnuit sa-i asocieze. Asa ca toata lumea este rugata sa inteleaga materialul ca pe un demers tip « what if? », nicidecum o filosofie prin care Christu, Raku sau J.Yolo vor sa fie definiti.

Cei care vor vedea clipul sunt rugati sa nu inceteze sa-l trateze in nici un moment ca pe un experiment.

In plus, Zale anunta ca nu au de gand sa lege acest proiect multimedia de un release;

« La vita e bella » nu este urmat de lansarea unui material conex ca ideologie.

Realitatea despre care vorbim este una in care nebunia preia controlul si creeaza situatii absurde dar plauzibile.In care, de altfel, ne-am regasit toti intr-un

moment al existentei noastre. Sa zicem ca este mai mult un reminder al faptului ca niciodata nu suntem perfect in siguranta fata de propriile noastre tripuri paradoxale.

Bucuresti, 24.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *