Baby Boom Show Virtual

Zaharia Zanzibon salveaza Tara Basmelor

Silke Moritz cu ilustratii de Achim Ahlgrimm
Galaxia Copiilor – parte din Grupul Editorial ALL

Atunci cand iepurasul Alb il trezeste pe Zaharia Zanzibon in miez de noapte pentru a-i atrage atentia ca se intampla ceva ciudat cu cartea lui de povesti este clar ca s-a intamplat ceva grav.

Asa se face ca vrajitorul cu barba alba si iepurele sau ajung in cartea basmelor si calatoresc din poveste in poveste pentru a incerca sa repare greselile.
Ajung astfel in povestea care o are in centru pe Alba ca Zapada, povestea Scufitei Rosii, in locul unde sta Rapunzel, ii intalnesc pe Muzicantii din Bremen, ajung la Castelul Frumoasei din Padurea Adormita si in alte cateva locuri din basme cunoscute. Peste tot erau probleme – care se transforma in greseli pe care cei mici trebuie sa le descopere.

Colectia cartilor care il au in centru pe Zaharia Zanzibon, Iepurele Alb si pe spiridusi este interesanta, atractiva si ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte spiritul de observatie intr-un mod inedit. Peste 260 de greseli trebuie sa identifice copiii in „Zaharia Zanzibon salveaza Tara Basmelor”.

O carte aparuta in format color, usor de rasfoit, placut de citit si… folosit. O carte utila si incantatoare in acelasi timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *