free download 78 travel guides written by experts

Yvonne, o nouă premieră a Teatrului Masca

Teatrul Masca, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Municipiului București, continuă stagiunea de interior 2017-2018 cu o nouă premieră – YVONNE.

Pornind de la un scenariu original, regizorul Mihai Mălaimare propune un spectacol aproape alchimic, un creuzet în care momentele de o delicatețe ireală clocotesc la aceeași temperatură cu imagini de o forță aducătoare de neliniști! Un tablou cu penumbrele lui Velazquez, culorile lui Dali și filigranul lui Mucha, YVONNE evocă o lume sud-americană atât de asemănătoare în anumite tușe cu a noastră, o lume tulburătoare în care până și în coșmaruri se dansează tango!

Yvonne, Teatrul Masca

La realizarea spectacolului, regizorul Mihai Mălaimare a colaborat cu: Anca Albani – costume și scenografie, Puiu Antemir – scenografie, Mirela Simniceanu semnează coregrafia și Răzvan Alexandru Diaconu – muzica.

Yvonne este un spectacol nerecomandat copiilor sub 16 ani, în stilul non-verbal deja cunoscut al Teatrului Masca.

Actuala stagiune de interior se va încheia la sfârșitul lunii aprilie. Până atunci, Teatrul Masca vă așteaptă la sediul din Bulevardul Uverturii la spectacolele CASA CU NEBUNI și la cea mai recentă producție – YVONNE.

Biletele sunt disponibile ONLINE pe site-ul teatrului www.masca.ro și la casa de bilete a teatrului.

Pentru detalii, vizitați www.masca.ro.

Parteneri media: București FM, Curierul Național, Șapte Seri, Yorick.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Redactia4fun.ro, Divahair.ro, Eva.ro, Catchy.ro

Foto Cristinel Dadal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *