free download 78 travel guides written by experts

York Test si GolinHarris depisteaza intoleranta alimentara la romani

GolinHarris Bucureşti a gestionat cea mai recentă campanie de comunicare pentru aniversarea unui an de când Gaya Health Services a adus în România York Test-ul, o analiză inovatoare care depistează intoleranţa alimentară la 113 alimente. Cu această ocazie, compania a dezvăluit şi primele statistici despre intoleranţa alimentară la români.

„Intoleranţa alimentară este un subiect destul de puţin cunoscut în România, însă foarte mulţi dintre noi îi simţim zilnic efectele. York Test este un produs nou pentru piaţa locală, de aceea este nevoie de o comunicare corectă şi de eforturi susţinute de PR prin care să le explicăm consumatorilor beneficiile acestui test asupra propriei stări de sănătate. Cu sprijinul GolinHarris, care a dezvoltat o strategie complexă de comunicare, ne propunem să îi ajutăm pe români să se simtă mereu în formă”, spune Amira Syoufi, Country Manager York Test România.

GolinHarris gestionează de la începutul acestui an platforma de comunicare a Gaya Health Services. Agenţia a construit strategia de comunicare a companiei şi, în calitate de consultant strategic, oferă servicii de PR care includ comunicare corporatistă şi de brand, media tradiţională şi digitală, evenimente dedicate, managementul crizei, VIP endorsement.

„York Test-ul este un produs inovator şi, în consecinţă, extrem de ofertant din punct de vedere al comunicării. Astfel, am putut dezvolta o platformă construită pe piloni multipli, meniţi să îi implice pe consumatori şi să genereze buzz. Activităţile de media relations, evenimentele dedicate şi pagina de Facebook York Test, pe care ne propunem să o facem mult mai interactivă, sunt doar câteva dintre instrumentele pe care le vom folosi în procesul de comunicare a beneficiilor York Test”, spune Alina Popa, Manager Consumer Division GolinHarris Bucureşti.

Cu o expertiză de peste 25 de ani la nivel mondial, York Test Laboratories desfăşoară activităţi de pionierat în domeniul testării intoleranţei alimentare şi nutriţiei. York Test deţine cele mai dezvoltate laboratoare în domeniu, recunoaşterea sa fiind adusă inclusiv de către Regina Marii Britanii, prin acordarea Premiului pentru Cea Mai de Succes şi Cea Mai Inovativă Companie. York Test este disponibil în România la sediul Gaya Health Services din Calea Dorobanţi nr. 42, iar mai multe informaţii despre el se găsesc la www.yorktest.ro.

Echipa implicată în dezvoltarea proiectului este formată din Amira Syoufi – Country Manager din partea Gaya Health Services şi Raluca Zamfir – Head of Consumer Division, Alina Popa –Manager Consumer Division, Valeriu Ispir – Digital Manager, Anca Scarlat – Media Associate Consumer Division şi Diana Bucuroiu – Associate Community Manager Consumer Division din partea GolinHarris Bucureşti.

Bucuresti, 22.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *